ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρόδος: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον γυναικολόγο που κατηγορείται για ασέλγεια από 10 γυναίκες

1 min read

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση ξεκίνησε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, για την υπόθεση του γυναικολόγου που κατηγορείται από 10 γυναίκες για ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα rodiaki.gr, η προκαταρκτική εξέταση έχει παραγγελθεί στο Πταισματοδικείο και ενώπιον του αρμόδιου δικαστή έχουν κληθεί να βρεθούν σήμερα και οι 10 γυναίκες οι οποίες με μηνύσεις τους έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του γυναικολόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες στις καταθέσεις τους θα δηλώσουν ότι εμμένουν στα όσα αναφέρουν στις μηνύσεις τους και θα ζητήσουν την ποινική δίωξη του γιατρού.

Στο πλαίσιο αυτό της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης αναμένονται να κληθούν εντός της επόμενης εβδομάδας να καταθέσουν και μάρτυρες που έχουν δηλωθεί για την υπόθεση.

Μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί συνολικά 10 μηνύσεις σε βάρος του γιατρού, καθώς προχθές προστέθηκε και άλλη μία που αφορά στην περίπτωση 33χρονης οποία το φθινόπωρο του 2015 πήγε στον γιατρό για εξέταση, καθώς ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, και βίωσε ό,τι περίπου και οι υπόλοιπες γυναίκες οι οποίες έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.