ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρόδος: 17χρονος άρπαξε και βίασε 13χρονη με προτροπή του πατέρα του

1 min read

Θύμα αρπαγής και βιασμού από 17χρονο και τον πατέρα του, έπεσε μια 13χρονη στη Ρόδο. Μάλιστα, ο 17χρονος προχώρησε στη φρικιαστική πράξη με προτροπή του 41χρονου… πατέρα του!

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 17χρονου και του 41χρονου.

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», η ανήλικη κατέθεσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου –παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου– ότι το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2023, ενώ πήγαινε στο σπίτι της γιαγιάς της, που διαμένει δίπλα στην οικία της μητέρας της, ένας άνδρας τον οποίο είχε δει ελάχιστες φορές ως τότε, την εξανάγκασε δια της βίας να εισέλθει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε άλλος άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας, πιθανότατα ο πατέρας του, και την μετέφεραν σε άγνωστη οικία.

Εκεί, σύμφωνα με την κατάθεση της 13χρονης, την εξανάγκασαν με χρήση βίας και απειλών να έρθει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο, παρά τη θέλησή της και με την προτροπή του μεγαλύτερου σε ηλικία άνδρα

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των δραστών, τους οποίους αναγνώρισε και το ίδιο το θύμα. Οι ισχυρισμοί της ανήλικης επιβεβαιώθηκαν και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εκτός των ορίων του αυτοφώρου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.