ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ριχάρδος: Επιτίθεται στον Τσίπρα ο συνήγορός του για τις αναφορές στην Βουλή!

1 min read

Ο πασίγνωστος -από τις αμέτρητες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά και τα επίσης αμέτρητα καταστήματα που διατηρεί- ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, έχει συλληφθεί για συμμετοχή στο παράνομο κύκλωμα διακίνησης χρυσού.

Ένα κύκλωμα η δράση του οποίου προκαλεί δέος: Λεία εκατομμυρίων ευρώ, δεκάδες κιλά χρυσού και… αποστολές με λεωφορεία στην Τουρκία. Αποστολές οι οποίες κάποιες μέρες αφορούσαν μέχρι και σε μισό τόνο χρυσού!

Οι συνεχείς αποκαλύψεις που έρχονται στο φως από αστυνομικές πηγές για το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού στο οποίο εμπλέκεται ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, είναι συγκλονιστικές, ωστόσο το όνομα Ριχάρδος αναφέρθηκε ακόμη και στην Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνεχάρη, κατά την ομιλία του στη Βουλή, το μεσημέρι της Τετάρτης, 28.11.2018, την αστυνομία για την εξάρθρωση του κυκλώματος με τους εγκληματίες με τα λευκά κολάρα.

«Αναφέρομαι στο δίκτυο ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος που είχε ξεζουμίσει τα προηγούμενα χρόνια δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες που είδαν τα εισοδήματά τους να καταρρακώνονται και να είναι σε απελπισία και προσπάθησαν να βρουν δυνατότητα ενός πρόσκαιρου βοηθήματος, ξεπουλώντας τα τιμαλφή τους σε τιμή ευκαιρίας», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Αυτή ακριβώς η αναφορά είναι που προκάλεσε την οργή του συνηγόρου του, ο οποίος μιλά στο newsit.gr.

Ριχάρδος –  Οργισμένος ο συνήγορός του

“Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία ενημέρωση γιατί ο πελάτης μου είναι υπό κράτηση. Βρισκόμαστε στην Ευελπίδων, οι άνθρωποι είναι ακόμα εντός των αστυνομικών οχημάτων, δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε επικοινωνίας ούτε οποιασδήποτε γνώσης της δικογραφίας. Φυσικά δεν έχουμε πάρει αντίγραφα. Φυσικά δεν γνωρίζω αν θα προλάβουμε σήμερα να πάρουμε αντίγραφα λόγω του προχωρημένου της ώρας”, τονίζει χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πανταζής.

Για να συνεχίσει, ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό: “Και μας κάνει εντύπωση βέβαια και το θέτω ως προβληματισμό για όλους, ότι πολιτειακοί παράγοντες σε ανώτερο και ανώτατο επίπεδο κάνουν δηλώσεις περί της δικογραφίας. Προφανώς έχουν πάρει ή αντίγραφα της δικογραφίας ή γνωρίζουν την υπόθεση, πράγμα το οποίο δεν έχουν ακόμη κατορθώσει οι συνήγοροι υπερασπίσεως. Είναι από τα περίεργα της ελληνικής Πολιτείας αυτά… Αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν παρασύρεται από όλα αυτά, διαβάζει την δικογραφία και θα κάνει αυτό που πρέπει”.

Ριχάρδος – Φωτογραφίες από τον εισαγγελέα

Την ίδια ώρα, νέες φωτογραφίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας, που απεικονίζουν τον κατηγορούμενο να βγαίνει από το γραφείο του εισαγγελέα, την Τετάρτη, 28.11.2018.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.