ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ριμπερί, η «χρυσή» μπριζόλα, το ξέσπασμα και η πειθαρχία της Μπάγερν (video)

1 min read

Η Μπάγερν Μονάχου θα τιμωρήσει με «βαρύ πρόστιμο» τον Φρανκ Ριμπερί για το ξέσπασμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως δήλωσε σήμερα ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός «ανέβασε» χθες μια σειρά από οργισμένα ποσταρίσματα σε Twitter και Instagram, στα οποία χρησιμοποίησε και ύβρεις, έχοντας ως στόχο εκείνους που του είχαν ασκήσει κριτική για επίδειξη πλουτισμού και υπερβολή, επειδή δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο έτρωγε μια μπριζόλα καλυμμένη με φύλλα χρυσού σε εστιατόριο, με το κόστος της να ξεπερνάει τις 1.000 λίρες.

«Είχα μια μακρά συζήτηση με τον Φρανκ και τον ενημέρωσα ότι θα του επιβάλουμε ένα βαρύ πρόστιμο και το αποδέχθηκε» δήλωσε ο Σαλιχάμιτζιτς σε δημοσιογράφους στο Κατάρ, όπου η Μπάγερν Μονάχου πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της επανέναρξης του γερμανικού πρωταθλήματος, και συνέχισε: «Χρησιμοποίησε λέξεις που εμείς, η Μπάγερν Μονάχου, δεν μπορούμε να αποδεχθούμε και που ο Φρανκ δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί, ως πρότυπο και παίκτης της Μπάγερν Μονάχου».

Ο Σαλιχάμιτζιτς ξεκαθάρισε ότι ο Ριμπερί δεν πλήρωσε ο ίδιος το λογαριασμό, επειδή ήταν προσκεκλημένος στο εστιατόριο. Επίσης, ο Βόσνιος αναγνώρισε ότι ο Ριμπερί, οι ετήσιες αποδοχές του στους πρωταθλητές Γερμανίας εκτιμάται ότι φτάνουν τα 8 εκατομμύρια ευρώ, απάντησε σε προσβολές που δέχθηκε.

«Ο Φρανκ έχει συκοφαντηθεί και προσβληθεί» επισήμανε ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών και κατέληξε: «Και όχι μόνο ο Φρανκ, αλλά η έγκυος σύζυγός του, το παιδί του και η μητέρα του, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο για μια επέμβαση. Ο Φρανκ ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να υπερασπιστεί την οικογένειά του. Έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Τον στηρίζω σε αυτό, αλλά δυστυχώς έχασε τελείως τον έλεγχο».

Ο Σαλιχάμιτζιτς αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πόσο μεγάλο είναι το πρόστιμο, ωστόσο πρόσθεσε ότι το ποσό που θα καταβάλει ο Ριμπερί είναι «πολύ υψηλό».

Αιγινιακός – Βόλος, Απόλλων Πόντου – Αήττητος Σπατών και Δόξας Δράμας Καραϊσκάκης Άρτας ανακοίνωσε η football league.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.