ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΡΕΣΙΤΑΛ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ»

1 min read

Ο Ισραηλινός υπουργός Γεωργίας Ούρι Αριέλ ζήτησε από τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας να σκοτώσουν ακόμη περισσότερους Παλαιστίνιους.

Ο Ισραηλινός υπουργός Γεωργίας Ούρι Αριέλ, μιλώντας σε εφημερίδα, υποστήριξε πως «οι παλαιστίνιοι που πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις δεν τιμωρούνται» και πρόσθεσε πως «Οι υπηρεσίες ασφαλείας, αντιλαμβάνονται τι πρέπει να γίνει πόσο πρέπει να γίνει και για ποιο λόγο πρέπει να γίνει. Σε αυτό το θέμα δεν χρειάζεται να συζητάμε. Πρέπει να πάμε εκεί και να εφαρμόσουμε τα σχέδια».

Ο  Αριέλ είπε: «Για χρόνια πιστεύουμε πως χρειάζεται καρότο και ξύλο. Τώρα πια ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε το ξύλο». Ο σιωνιστής υπουργός στοχοποίησε τις οικογένειες των Παλαιστινίων λέγοντας πως «Πρέπει να τους βγάλουμε από τα σπίτια τους και να τα καταστρέψουμε. Το θέμα αυτό είναι στα χέρια του υπουργού Αμύνης. Αυτό θα ήταν κάτι το εντελώς νόμιμο και θα ήχε την στήριξη της κοινής γνώμης».

Χρησιμοποίησε την φράση «Αν κάποιος επιχειρεί να σας σκοτώσει πρέπει πρώτα εσείς να τον σκοτώσετε. Επί μήνες ακούμε πως ο στρατός μας κάνει επιθέσεις, αλλά δεν πεθαίνουν Παλαιστίνιοι. Μήπως αναπτύχθηκε κάποιο κρυφό όπλο; Υπάρχουν πυρά και καπνοί αλλά όχι πεθαμένοι Παλαιστίνιοι. Ήρθε ο καιρός για τραυματισμούς και θανάτους Παλαιστινίων».

Πρόσθεσε επίσης πως «Ήρθε ο καιρός να αλλάξει η εξίσωση» και έκανε έκκληση στις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας  «να σκοτώσουν περισσότερους Παλαιστίνιους».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.