ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης: Η πρωτεύουσα… στις φλόγες!

1 min read

Η πρωτοπόρος της La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Ατλέτικο σε μια πραγματική μάχη.

Μια από τις πιο γνωστές αθλητικές αντιπαλότητες, η οποία έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Το σημερινό ντέρμπι της Μαδρίτης μάλιστα, θα μπορούσε να κρίνει σε έναν βαθμό και τον τίτλο στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα.

Atleti vs Real Madrid Sept. 2019 2

Η «βασίλισσα» απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής καθώς βρίσκεται στο +3 από την Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα των Καταλανών στη Βαλένθια. Από την άλλη, οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται στην 3η θέση και στο -10 από τη Ρεάλ και σήμερα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία, για να μπουν δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Την περασμένη εβδομάδα, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν έκαμψαν την αντίσταση της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, με το τέρμα του κεντρικού αμυντικού Νάτσο Φερνάντες, ενώ η Ατλέτικο έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Λεγανές στο «Wanda Metropolitano».

Ο «Ζιζού» βλέπει τον Καρίμ Μπενζεμά να αγωνίζεται ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στον κόσμο, ενώ και η αγωνιστική άνοδος του Τιμπό Κουρτουά προσφέρει ασφάλεια στη Ρεάλ, την ώρα που ο Γάλλος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Γκάρεθ Μπέιλ και Εντέν Αζάρ, με την επιστροφή του Βέλγου αστέρα να μην αργεί.

Karim Benzema Real Madrid

Οι δυο «μονομάχοι» τα είπαν πρόσφατα και στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ, με τη Ρεάλ να επικρατεί στη διαδικασία των πέναλτι και να συνεχίζει το νικηφόρο σερί σε τελικούς απέναντι στην Ατλέτικο, όπως είχε κάνει δηλαδή τόσο το 2014, όσο και το 2016 στο Champions League. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι δυο ομάδες είχαν μοιραστεί από έναν βαθμό, στο 0-0 του «Wanda Metropolitano».

Simeone Zidane

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή παράδοση που διατηρεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και να φύγουν αυτός και οι παίκτες με ένα σπουδαίο διπλό που θα τους κρατήσει… ζωντανός στο όνειρο της κατάκτησης του τίτλου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.