ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι τζιχαντιστές σύμμαχοι των Τούρκων σκότωσαν στη Συρία έναν Βρετανό κομάντο και έναν Αμερικανό “πρασινοσκούφη”

1 min read

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι τζιχαντιστές σύμμαχοι των Τούρκων σκότωσαν στη Συρία έναν Βρετανό κομάντο και έναν Αμερικανό “πρασινοσκούφη”

Οι τζιχαντιστές σύμμαχοι των Τούρκων σκότωσαν έναν βρετανό SAS, τον Matt Tonroe και έναν αμερικανό “πρασινοσκούφη¨ στην περιοχή της Μανμπίτζ στη Συρία . Σύμφωνα με το “funker530.com”, πέντε ακόμη δυτικοί στρατιωτικοί τραυματίστηκαν, όταν οι τζιχαντιστές σύμμαχοι του Ερντογάν επιτέθηκαν με εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα που τους μετέφερε.

Ο βρετανός SAS είναι ο πρώτος βρετανός στρατιώτης που σκοτώθηκε στη Συρία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυνάμεις των SAS αποσύρονται τώρα από το Μανμπίτζ “για να αποφευχθεί η σύγκρουση μεταξύ μελών του ΝΑΤΟ. ”



Μια τουρκική εφημερίδα έγραψε ότι περισσότεροι από δέκα χιλιάδες τζιχάντες της FSA που υποστηρίζονται από την Τουρκία οργανώνονται για να εισέλθουν στο Μανμπίτζ όπου βρίσκονται δυνάμεις των ΗΠΑ και Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF). Απλώς περιμένουν την επιβεβαίωση από τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, λένε οι ίδιες πηγές.

Ωστόσο Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι διαβεβαίωσαν τη SDF ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να εγκαταλείψουν τον Mανμπίτζ, παρά τις δηλώσεις Τραμπ που έλεγαν ότι οι ΗΠΑ αποχωρούν από τη Συρία.



Εν τω μεταξύ, η Γαλλία θα στείλει στρατεύματα στο Mανμίτζ για να βοηθήσει τα στρατεύματα των ΗΠΑ και της SDF για την προετοιμασία αντιμετώπισης μιας τουρκικής επίθεσης ,αναφέρει το δημοσίευμα του funker530.com .

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας έχει δηλώσει ότι οποιαδήποτε ανάπτυξη γαλλικών στρατευμάτων στη βόρεια Συρία θα θεωρηθεί ως εχθρική εισβολή.

ΠΗΓΗ: Militaire.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.