ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΞΑΛΛΟΣ και ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ με τον Άδωνι! «ΚΥΡΙΑΚΟ διώξε τώρα τον Γεωργιάδη!» (φωτο&βιντεο)

1 min read

Στην αντεπίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, ύστερα από τις τελευταίες δηλώσεις του για την υπόθεση Novartis, πέρασε η καραμανλική πλευρά.
Ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, που ανήκει στην «πτέρυγα» Καραμανλή και μιλαέι για λογαριασμό του, δήλωσε μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ ότι «στην περίπτωση Βατοπεδίου όσων τα ονόματα εμπλέκονταν χωρίς να φύγουν από τη ΝΔ, χωρίς να φύγουν από βουλευτές, έμειναν εκτός καθηκόντων», ενώ σημείωσε με νόημα πως ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι εκλεγμένος αλλά δοτός. «Είναι ένα θέμα που θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος. Γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή των προέδρων και δεν εκλέγονται, δεν είναι εκλεγμένοι. Ο πρόεδρος μπορεί να κρίνει καλύτερα. Ο πρόεδρος έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από μένα» συνέχισε με νόημα ο κ. Βλάχος…
Την ίδια ώρα κατά του Άδωνη Γεωργιάδη εκδηλώθηκε και ο (εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή έως το 2009 και στενός συνεργάτης του) Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος, χωρίς να τον κατονομάζει, ζήτησε, εμμέσως πλην σαφώς, την αποπομπή του.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.