ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Παύλος Πολάκης Επέστρεψε στα ψηφοδέλτια

1 min read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Παύλος Πολάκης δεν διεγράφη, αλλά θα είναι και στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης φανερά αμήχανος μετά και την επιστολή μεταμέλειας που είχε στείλει μια ημέρα πριν στο κόμμα και τον Αλέξη Τσίπρα έφτασε από τους πρώτους στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου.

Ακολουθώντας όλο το τελετουργικό βγάζοντας ένα φάκελο από την μπαγκαζιέρα και αφού χτένισε τα μαλλιά του, ανέβηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας σε ένα ραντεβού που δεν εξελίχτηκε τελικά όπως ο ίδιος το ζητούσε πριν δεκαπέντε ημέρες, μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων.

Την επιστολή υποταγής του στα όργανα του κόμματος και ο φόβος της διαγραφής από το πειθαρχικό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την εξέλαβε ως μια πράξη ευθύνης, με τον Αλέξη Τσίπρα να καλεί τα μέλη της πολιτικής γραμματείας να αναθεωρήσουν.

«Η επιστολή του συντρόφου Πολάκη μάς αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε και τις αρχικές μας προθέσεις, γιατί είναι πράγματι μια επιστολή γενναίας αυτοκριτικής», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αμέσως μετά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το λόγο πήρε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος φέρεται να ζήτησε και από κοντά συγγνώμη από το κόμμα για την συμπεριφορά του και τις αναρτήσεις του με τις απειλές στο ίδιο του το κόμμα και τις προγραφές δημοσιογράφων, δικαστικών και τραπεζιτών.

«Ζητάω συγνώμη. Έκανα λάθος. Δεν είχα καμία πρόθεση να αμφισβητήσω τον πρόεδρο και τις θέσεις του κόμματος», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης.

Το αρνητικό κλίμα για τον Παύλο Πολάκη φρόντισε να αναστρέψει με μια ανάρτηση ο φίλος του στα Χανιά Μιχάλης Χαιρετάκης αποσύροντας την υποψηφιότητά του, που ήταν και η πέτρα του σκανδάλου στην εσωκομματική ρήξη.

«Αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή,να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν οτι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου,να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Μιχάλης Χαιρετάκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας όμως ζήτησε και εγγυήσεις από τον Παύλο Πολάκη ότι δεν θα συνεχίσει τις προκλητικές και προσβλητικές αναρτήσεις στο FB που το μόνο που κάνουν όπως του είπε είναι να διώχνουν τους πολίτες και φανατίζουν τους υπάρχοντες ψηφοφόρους.

Το παρασκήνιο της επιστροφής Πολάκη και οι αντιδράσεις

Με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης επιστρέψει στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον βουλευτή να δεσμευτεί ότι δεν θα προκαλεί με τις τοποθετήσεις του.

«ΜΑΖΙ για τη μεγάλη ΝΙΚΗ! Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Για να ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ! Για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ!», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα.

«Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ.Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

«Σε μία στιγμή που η τραγωδία των Τεμπών απαιτεί χαμηλούς τόνους, ενσυναίσθηση και αναζήτηση της αλήθειας, η ΝΔ επιλέγει τον δρόμο της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ», ήταν η απάντηση της Κουμουνδούρου.

«Έληξε άδοξα η δήθεν μετριοπαθής στροφή του ΣΥΡΙΖΑ», ήταν το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.