ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Qatar Gate: Έδωσε συμπληρωματική κατάθεση και η Εύα Καϊλή

1 min read

Μετά τον πατέρα της και η Εύα Καϊλή κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στην υπόθεση του Qatar Gate.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής κατάθεσης του πατέρα της για την περίφημη βαλίτσα με τα χρήματα.

Αν και έμοιαζε αμφίβολο η μεταγωγή της από τις φυλακές να συμβεί σήμερα, εξαιτίας απεργίας στις φυλακές του Χάρεν, τελικά κατέστη δυνατό και η κατηγορούμενη ευρωβουλευτής βρέθηκε ξανά μπροστά στους ανακριτές.

Παράλληλα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η Εύα Καϊλή ελέγχεται και για τη δραστηριότητά της σε εταιρείες τεχνολογίας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ, ευρωβουλευτές αναφέρουν πως «διαφήμισε αμφίβολες τεχνολογίες στην καρδιά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Νωρίτερα, ο πατέρας της Εύας Καϊλή κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην οποία του ζητήθηκαν διευκρινίσεις για τη βαλίτσα. Για συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε και η σύντροφός του, ενώ στο τέλος αυτής της διαδικασίας αφέθηκαν αμφότεροι ελεύθεροι.

Μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φρανσέσκο Τζόρτζι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.