ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πυρά εξαπέλυσε Δώρα Αυγέρη: «Δίνουν ζεστό χρήμα στους κλινικάρχες για να διαλέγουν καθαρούς ασθενείς!»

1 min read

Πυρά εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη μετά την τρομερή αποκάλυψη ότι οι ιδιωτικές κλινικές που δήθεν η κυβέρνηση έριξε στη μάχη κατά του κορωνοϊού, κάνουν επιλογή ασθενών και δέχονται μόνο όσους δεν νοσούν βαριά!

Όπως τονίζει η κα. Αυγέρη, πρόκειται για ξεκάθαρη κοροϊδία από πλευράς των κυβερνόντων οι οποίοι προσφέρουν «ζεστό» χρήμα στους κλινικάρχες για να επιλέξουν ποιους ασθενείς θα αναλάβουν και φυσικά παραμένουν «καθαρές» από κορωνοϊό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή της:

«Διαλέγουν και παίρνουν ό,τι θέλουν οι κλινικάρχες!

Αυτό δεν είναι επίταξη, αλλά λευκή επιταγή της κυβέρνηση στους κλινικάρχες που διαλέγουν και παίρνουν το ζεστό χρήμα και τα καθαρά περιστατικά!

Όταν λέμε επίταξη, εννοούμε επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και των ΜΕΘ τους για Covid-19 περιστατικά! Χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις!

Όλα τα άλλα είναι κοροϊδία, «παρηγοριά στον άρρωστο» που περιμένει σε ράντσο, όπως οι 17 άνθρωποι της λίστας της ντροπής που εξαιρέθηκαν από την νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με το νόμο-δώρο στους κλινικαρχες που πέρασε ο Πλεύρης!

Οι ιδιωτικές κλινικές παραμένουν καθαρές από τον Covid-19, συνεχίζουν να εισπράττουν ζεστό δημόσιο χρήμα μόνο για καθαρά περιστατικά, τα οποία είναι χιλιάδες και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν στα δημόσια νοσοκομεία που έχουν καταντήσει νοσοκομεία μόνο για κορωνοιο.

Κοντολογίς, διαλέγουν και παίρνουν ό,τι θέλουν οι κλινικάρχες!
Γιατι έχουμε κυβέρνηση-ντήλερ ιδιωτικών συμφερόντων!»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.