ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πυρηνική δύναμη θέλει να γίνει η Τουρκία

1 min read

Στο πλευρό της το Πακιστάν!

Τον Οκτώβριο του 2019 η Τουρκία ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών δήλωσε ότι  είναι αντίθετη στην απαγόρευση σε χώρες όπως η Τουρκία να έχουν πυρηνικά όπλα, όταν άλλα κράτη έχουν. Ο ίδιος ο Ερντογάν σε δημόσια ομιλία του στα μέλη του Κόμματος του ΑΚΡ είχε πει «ορισμένες χώρες έχουν πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές, όχι μία ή δύο, αλλά μας λένε ότι εμείς δεν μπορούμε να τα έχουμε. Αυτό, δεν μπορώ να δεχτώ».

Ο Ερντογάν συνεργάζεται στρατιωτικά με ένα πυρηνικό οπλισμένο Πακιστάν. Για δεκαετίες, οι τουρκο-πακιστανικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα στενές. Από το 2018, ο Ερντογάν ενίσχυσε σημαντικά αυτούς τους δεσμούς. Το 2020 μίλησε σε κοινή σύνοδο του κοινοβουλίου του Πακιστάν, υποστηρίζοντας με πάθος τη θέση του Πακιστάν στη διαμάχη του Κασμίρ.

Εάν υπήρχε μία εθνική κυβέρνηση στην Ελλάδα, θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί την στενή συμμαχία της Τουρκίας με το Πακιστάν και να αναπτύξει στενές σχέσεις με την ισχυρότερη από το Πακιστάν πυρηνική δύναμη, που είναι η Ινδία και ευρίσκεται σε σχεδόν εμπόλεμη κατάσταση.

Όμως, βλέπετε, το Πακιστάν είναι πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ και το ψευτορωμαίικο της κυβέρνησης των Αθηνών κάνει ό,τι του λένε οι Αμερικάνοι. Έτσι δεν αποκλείεται εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να ξυπνήσουμε με την Τουρκία πυρηνική δύναμη και την Ελλάδα επαρχία της Τουρκίας…

Δημοσίευση στα Social Media