Ψήφισμα του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών – Δείτε ΦΩΤΟ

Newskamatero

Να γίνει δημοψήφισμα σχετικά με το όνομα της πΓΔΜ ή να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές προκειμένου να ανανεωθεί η λαϊκή εντολή ώστε να αντιμετωπιστεί ένα εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας ζητά με ψήφισμά του ο Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο. Παίρνοντας θέση σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο ομογενειακός φορέας καταγγέλλει ότι η ελληνική κυβέρνηση δώρισε το όνομα της Μακεδονίας και ότι με το κείμενο που συμφωνήθηκε από την Αθήνα και τα Σκόπια νομιμοποιείται η μεγαλύτερη απάτη εναντίον της Ιστορίας.

«Το κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών αποτελεί θανάσιμη παγίδα. Βρίθει από υποθήκες και δουλείες σε βάρος του ελληνισμού», τονίζεται και σημειώνεται ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας πρέπει να αναθεωρήσει την απόφασή της η οποία βρίσκει διαμετρικά αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Διαφορετικά καλείται να επιλέξει το δρόμο των εκλογών ή του δημοψηφίσματος.

Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο στο ψήφισμά του εξηγεί ακόμα ότι με δεδομένο ότι η πΓΔΜ είναι μια περίκλειστη χώρα η Ελλάδα μέσω της «συνεργασίας» της μαζί της «υποχρεούται να παραδώσει τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας, αλλά και το μέλλον της ΑΟΖ της».

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Καρέ-καρέ το ρεσάλτο των βατραχανθρώπων του Λιμενικού στο πλοίο με τα ναρκωτικά στην Κρήτη [βίντεο]

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έλεγχος μέχρι αυτή την ώρα έχει γίνει σε 8 μόνο από τα 18 κοντέινερς του πλοίου, και είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τον εντοπισμό της μεγάλης ποσότητας των 5 τόνων χασίς, βρέθηκε στα ίδια κοντέινερς ποσότητα επιπλέον 1,5 τόνου. Εξι τόνοι χασίς και ένα κοντέινερ με 3 […]