ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ψήφισες Νέα Δημοκρατία “για να φύγει η αριστερά”; Ξανασκέψου το…

1 min read

Έχουμε κάνει μια πρόβλεψη από τον Ιούλιο ήδη και θα δείτε ότι στους επόμενους μήνες θα επιβεβαιωθεί: Ο Μητσοτάκης από μόνος του, είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιστροφή της αριστεράς.

Διαβάσαμε ένα ενδιαφέρον άρθρο στην ιστοσελίδα Antinews, απόσπασμα του οποίου σας παραθέτουμε προς προβληματισμό. Ο τίτλος του είναι “Τελευταία έξοδος… διάσωση του δικομματισμού για νέο πλιάτσικο” και μεταξύ άλλων σημειώνει:

“Αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός, το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα που συνεχίζει απτόητο να μας καταδυναστεύει τρώγοντας με χρυσά κουτάλια αφήνοντας σε εμάς το παντεσπάνι, θα έκανε τα πάντα για να τον εφεύρει. Διότι, όπως θα διαπιστώσατε, το lockdown αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία για να θαφτεί η αποτυχία του, μετά από δέκα χρόνια σκληρής λιτότητας, να ανορθώσει έστω και υποτυπωδώς την οικονομία. Και με όχημα τον φόβο του θανάτου, ο νυν εκπρόσωπός του ο οποίος προ κορονοϊού παρόλο που ψηφίστηκε για να αλλάξει τα πάντα συνέχισε να εφαρμόζει με θρησκευτική ευλάβεια την ίδια αδιέξοδη πολιτική, επιχειρεί να επισκιάσει τις μετεκλογικές του ανακολουθίες. […..]

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ένα κόμμα μόνο του να σηκώσει το άχθος της νέας λαίλαπας που έρχεται. Άλλωστε, η μεταπολίτευση απέδειξε περίτρανα πως χρειάζονται δύο για να χορέψουν τανγκό, πόσο μάλλον τώρα που η Ελλάδα με το που σήκωσε δειλά το κεφάλι ετοιμάζεται για νέο μακροβούτι στα θολά νερά της λιτότητας. Κι αυτό ακριβώς έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν ο Κυριάκος κι ο Αλέξης. Με το έναυσμα να δίνεται κατά την διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης της Βουλής. Όπου οι προσεκτικοί παρατηρητές θα αντιλήφθηκαν, ότι η συναίνεση… ξεχείλιζε από τα βουλευτικά έδρανα”. […..]

Σε κάθε περίπτωση όσοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για να… φύγει η Αριστερά, μετά την συνέχιση της πολιτικής του Τσίπρα στο λαθρομεταναστευτικό και την προσέγγιση της ΝΔ στα ελληνοτουρκικά, μάλλον θα κατάλαβαν ότι η μόνη διαφορά μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη είναι στην… γραβάτα. Για να φύγει η αριστερά και ο εθνομηδενισμός, η λύση είναι “στα άκρα”. Μην ρίχνετε άλλα σωσίβια στον δικομματισμό. Ρίξτε τον στον καιάδα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.