ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ψάχνει ρεβάνς στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

1 min read

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:30) στα Γιάννενα τον ΠΑΣ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, λίγες μόλις μέρες μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Οι πράσινοι ψάχνουν «εκδίκηση» για τις δύο ήττες στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και για να μείνουν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, αφού σε ενδεχόμενο νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα μείνουν πολύ πίσω μία αγωνιστική πριν τα πλέι οφ.

Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και θέλει τρίποντο για να επανέλθει η κανονικότητα στο τριφύλλι, όμως και πάλι τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπόλονι δεν υπολογίζει τον Νιάς και δημιουργείται πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, καθώς εκτός από τον Σενεγαλέζο χαφ, απουσιάζουν ο τραυματίας Κουρμπέλης, ο τιμωρημένος Αλεξανδρόπουλος και ο Βέλεθ που θα μπορούσε να αγωνιστεί ως «κόφτης».

Κάπως έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός σκοπεύει να επιστρατεύσει σε ρόλο «εξαριού» τον Μαουρίσιο, ενώ ως εναλλακτική λύση εξετάζεται ο Χατζηθεοδωρίδης.

Την πράσινη εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες και Σανκαρέ, ενώ στην επίθεση θα βρεθούν οι Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό και Ιωαννίδης.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας και Καμπετσής. Εκτός επίσης έμειναν οι Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ.

Στον αντίποδα, οι Γιαννιώτες θέλουν να παρουσιάσουν και πάλι μια καλή εικόνα που θα τους δώσει τη νίκη.

Οι Σιόντης, Οικονομόπουλος, Τριάδης και Αθανασίου δεν υπολογίζονται από τον Αργύρη Γιαννίκη και οι 22 της αποστολής του ΠΑΣ είναι οι Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πέερσμαν, Κάργας, Πήλιος, Κάστρο, Καρτάλης, Ντομίνγκες, Νάουμετς, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Δούμτσης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου, Γροσδάνης και Πανουργιάς

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.