ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόβα συγκυβέρνησης ΝΔ και ΚΙΝΑΛ με κοινή υπερψήφιση του αναγκαστικού εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών!

1 min read

Ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία και το ΚΙΝΑΛ το βράδυ της Τετάρτης (1/12) στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παρά την αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΜέΡΑ25 που καταψήφισαν την σχετική διάταξη.

  • Είναι η πρώτη φορά που ΝΔ και ΚΙΝΑΛ συμπορεύονται σε τέτοιο μείζον θέμα και θεωρείται ως πρόβα συγκυβέρνησης των δύο κομμάτων, ειδικά σε περίπτωση εκλογής του Α.Λοβέρδου στην προεδρία του πρώην ΠΑΣΟΚ. 

Έτσι ή αλλιώς το σύνολο των πολιτικών παρατηρητών αναλύοντας τις δημοσκοπήσεις δείχνει προς την κατεύθυνση αυτή με την πιθανότητα τις τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να είναι εξαιρετικά ισχυρή.

Αν θεωρήσουμε ότι ΝΔ και ΚΙΝΑΛ συμπορεύθηκαν σε τέτοιο μείζον ζήτημα, παραβίασης του Συντάγματος για την υποχρεωτική ιατρική παρέμβαση στο σώμα των πολιτών άνω των 60 ετών, τότε έχουμε μία πραγματική πρόβα συγκυβέρνησης ανάλογης με αυτής που διέλυσε την χώρα (ασφαλιστικά ταμεία, αναγκαστικές δανειοδοτήσεις των ιδιωτικών τραπεζών από τον κρατικό προϋπολογισμό κλπ.), την περίοδο 2012-2015 με συνέπεια την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με ότι αυτό ακολούθησε.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.