ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρωτοφανή: Αποδοκιμασίες κατά την ομιλία Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μουσικής

1 min read

Αποδοκιμασίες και κοροϊδευτικά γέλια εισέπραξε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Μέγαρο Μουσικής, σε εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας με θέμα «Τέσσερα χρόνια για την Παιδεία».

Λίγο νωρίτερα δυνάμεις των ΜΑΤ, εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση εναντίον εκπαιδευτικών, που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής, εν αναμονή της παρουσίας του πρωθυπουργού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα επεισόδια, που εκτυλίχθηκαν, έξω από το Μέγαρο Μουσικής

Σε κάποιο σημείο της ομιλίας, του πρωθυπουργού και ενώ ο ίδιος μιλούσε για «ουσιαστικό εκπαιδευτικό έργο» ακούστηκαν δυνατά γέλια στην αίθουσα, με τον ίδιο τον Κ.Μητσοτάκη να κοιτάζει με απορία..

Με αμηχανία και αφού ξεροκατάπιε είπε: «Χαίρομαι που σας ακούω χαρούμενους. Αυτή είναι η ομορφιά της Δημοκρατίας. Να ακούμε όλες τις απόψεις και να διαχειριζόμαστε κάθε κατάσταση και αναρωτιέμαι αν η προηγούμενη κατάσταση στην παιδεία ήταν για γέλια ή για κλάματα, όπως για παράδειγμα η παραβατικότητα μέσα στα πανεπιστήμια.

Εμείς είμαστε με τις βιβλιοθήκες και όχι με τις βαριοπούλες. Η ΝΔ πρέπει να συνεχίσει για να μην ακυρωθεί αυτό το πολύ σημαντικό έργο το οποίο έγινε και να μην επιστρέψουμε σε άλλες εποχές, τις οποίες θέλουμε να αφήσουμε πίσω».

Οι σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και πολιτικής χτίζονται πρωτίστως μέσα από την αξιοπιστία των λόγων και των έργων. Δεν θα μπορούσα να μην σταθώ στην ίσως σημαντικότερη παρέμβασή μας που αφορά το ανθρώπινο δυναμικό που δεν είναι άλλη από τον διορισμό 25.000 μόνιμων εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.