ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ! Διέλυσε τον Λεβαδειακό και κατέκτησε τον τίτλο

1 min read

Μετά από 34 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Αυτό που περίμεναν όλοι στην Θεσσαλονίκη εδώ και πάρα πολύ καιρό έγινε πράξη σήμερα μετά τη νίκη της ομάδας του Λουτσέσκου με 5-0 σε βάρος του υποβιβασμένου Λεβαδειακού και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Την παράσταση έκλεψε το τεράστιο πανό που έκανε την εμφάνισή του στην κατάμεστη Τούμπα. Δείτε στο video που δημοσίευσε ο ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό του στα social media την ατμόσφαιρα από τη Θεσσαλονίκη:

Ολη η Θεσσαλονίκη και ειδικότερα το κέντρο της, η Τούμπα και η Πλατεία Λευκού Πύργου έχουν έντονο ασπρόμαυρο χρώμα με ασπρόμαυρες σημαίες να ανεμίζουν σε μπαλκόνια και στα καταστήματα, αλλά και σε όλους σχεδόν τους δρόμους της πόλης.

Μέχρι και το δημαρχείο της πόλης, με εντολή του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ύψωσε τη σημαία με το σήμα του Δικεφάλου, έτσι ώστε να τιμήσει τη σημερινή ημέρα, που ο ΠΑΟΚ κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Μια πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθούσε σήμερα στην Τούμπα πήραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ πριν από το ματς.  Ξεκινώντας από το «Μακεδονία Παλάς» και κάνοντας αρκετές… αναγκαστικές στάσεις στη διαδρομή (λόγω των εκδηλώσεων αγάπης από συγκεντρωμένους οπαδούς) η αποστολή έφτασε περίπου στις 17:30 στο γήπεδο.

Εκεί περίμενε πλήθος φίλων της ομάδας που αποθέωσαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, όπως και ο Ιβάν Σαββίδης, που τους υποδέχθηκε με το καθιερωμένο… τελετουργικό και τους αγκάλιασε έναν-έναν.

Ιδιαίτερη στιγμή η αγκαλιά του με τον Αντελίνο Βιείρινια ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο προηγούμενο ματς και έφτασε στο γήπεδο με τις πατερίτσες. Μάλιστα μπήκε συμβολικά στο γήπεδο ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα. 


Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.