ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόταση της Γαλατασαράι για την απόκτηση του Χολέμπας

1 min read

Η ομάδα της Τουρκίας έχει κινηθεί για τη μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας με την μορφή δανεισμού, ωστόσο δεν έχει υπάρξει συμφωνία με την Γουότφορντ

Ο Χοσέ Χολέμπας στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη Γουότφορντ, ωστόσο σταδιακά έχασε την εμπιστοσύνη του Μάρκο Σίλβα με αποτέλεσμα στα τελευταία ματς της αγγλικής ομάδας να μην χρησιμοποιηθεί καν από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το γεγονός πως η Γουότφορντ επέκτεινε το συμβόλαιο του 33χρονου αριστερού μπακ μέχρι το 2020 προκάλεσε εύλογες απορίες από την στιγμή που ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν τον υπολόγιζε.

Η απόλυση του Μάρκο Σίλβα και κατ’ επέκταση η πρόσληψη του Χάβι Γκράθια άλλαξε τα δεδομένα για τον Χολέμπας, ο οποίος θεωρείται περιουσιακό στοιχείο για τους ανθρώπους της συλλόγου.
Αν και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής, το μπάσιμο της Γαλατασαράι δεν αποκλείεται να περιπλέξει εκ νέου την κατάσταση.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει παρακολουθήσει τον πρώην παίκτη της Ρόμα και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του. Οι Τούρκοι προσφέρουν στην Γουότφορντ 600.000 ευρώ για δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θα υπάρχει και οψιόν προκειμένου να γίνει η μεταγραφή το καλοκαίρι.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Χοσέ Χολέμπας δείχνει σκεπτικός για μια τέτοια μετακίνηση, ενώ η διοίκηση της Γουότφορντ το συζητάει θεωρώντας πως τούτη είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλει χρήματα στα ταμεία της από ενδεχόμενη πώληση του έμπειρου μπακ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.