ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
10 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρωταγωνίστρια σε video clip τραγουδιού που γράφτηκε για εκείνη η βουλευτής Κατερινά Μονογυιού

1 min read

Λατρεύει τις Κυκλάδες η Μυκονιάτισσα βουλευτής Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού και τα νησιά της ανταποδίδουν απλόχερα την αγάπη αυτή!

Πρόσφατα μάλιστα, η βουλευτής, έγινε πηγή έμπνευσης για τον Ματθαίο Γιαννούλη που έγραψε τους στίχους και τη μουσική ενός αλέγρου νησιώτικου τραγουδιού με τίτλο «Όμορφή μου Κατερίνα». Το τραγουδά ο ίδιος μαζί με τους Λευτέρη Πανταζή, Μιχάλη Λιαγούρη και Πολυχρόνη Κορρέ.

Το νησιώτικο άσμα επενδύεται οπτικά από ένα ωραίο video clip στο οποίο πρωταγωνίστρια είναι η Κατερίνα Μονογυιού σε εικόνες και στιγμές από την παρουσία της στα νησιά των Κυκλάδων! Τα πλάνα του video clip είναι από το προεκλογικό spot της κας. Μονογυιού τον Ιούλιο του 2019.

Η ίδια η βουλευτής δεν παραλείπει να ευχαριστεί από καρδιάς όπως τονίζει η ίδια, τον δημιουργό και τους ερμηνευτές του υπέροχου αυτού τραγουδιού που το εμπνεύστηκαν και το ερμήνευσαν αυθόρμητα.

Γεγονός είναι πάντως ότι Κατερίνα Μονογυιού «που στολίζει» τα νησιά» όπως λέει το τραγούδι, είναι μια νέα και δραστήρια εκτός από όμορφη πολιτικός, που διακρίνεται για την έμπρακτη συνεισφορά της σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Έτσι λοιπόν, για μια ακόμη φορά, ανάμεσα σε τόσες άλλες, δείχνει το ανθρώπινό της πρόσωπο προσφέροντας τα έσοδα του τραγουδιού στη Δομή Φροντίδας Ηλικιωμένων της Σαντορίνης.

Πλημμυρισμένο λοιπόν από ανθρώπινη και κυκλαδίτικη ομορφιά το νησιώτικο, για καλό σκοπό, τραγούδι, μας παρασύρει στον απογειωτικό ρυθμό του!

Πηγή: parianostypos.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.