ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προσβάλλει τον δημόσιο βίο με απόλυτη ασυλία από τα ΜΜΕ

1 min read

Σε καμιά πολιτισμένη, δημοκρατική χώρα, ο κύριος Γιώργος Γεραπετρίτης δεν θα βρισκόταν όχι μόνο στα υπουργικά έδρανα, αλλά σε οποιοδήποτε «έδρανο» που άπτεται του δημόσιου βίου.

Δεν θα υπενθυμίσουμε τις παλαιότερες εγκληματικές του δηλώσεις, για τις ΜΕΘ, για τα έξι μίλια στο Αιγαίο που άνοιξαν την κερκόπορτα στην Τουρκία, για τις ασυναρτησίες σε περιπτωση παραίτησης πρωθυπουργού χωρίς απώλεια της δεδηλωμένης κλπ.

Θα αναφερθούμε μόνο σε αυτό που είπε με το γνωστό «εξυπνακίστικο» ύφος του από το βήμα της Βουλής, ειρωνευόμενος τον Αλέξη Τσίπρα, όταν ο τελευταίος έκανε λόγο για το πέμπτο κύμα της πανδημίας που έρχεται. Η ειρωνική του απάντηση, η αμφισβήτηση των επιστημονικών δεδομένων τα οποία υιοθέτησε ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λίγα λεπτά αργότερα από το ίδιο βήμα, θα έπρεπε να τον είχαν οδηγήσει στην έξοδο. Για την ακρίβεια, θα έπρεπε ο ίδιος να είχε παραιτηθεί αν είχε έστω και ένα ψήγμα αξιοπρέπειας.

Ειδικά σήμερα που τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 20.000 ο κύριος Γεραπετρίτης θα έπρεπε ήδη να αποτελεί παρελθόν στον δημόσιο βίο. Αυτό υπό συνθήκες κανονικής λειτουργίας του πολιτεύματος, θα ήταν απαίτηση από το σύνολο των ΜΜΕ, αλλά και των γαλάζιων βουλευτών της πλειοψηφίας, που έκαναν το λάθος τότε να τον χειροκροτήσουν, επικροτώντας τις αθλιότητες του.

Δυστυχώς, συμβαίνει το αντίθετο. Τα ΜΜΕ αντί να απαιτούν την παραίτηση του υπουργού επικρατείας, προσπαθούν να υποβιβάσουν ακόμα και τον ιλιγγιώδη αριθμό των κρουσμάτων! Σα να μην τρέχει τίποτα! 20.000 και πλέον Έλληνες έχουν χάσει τη ζωή τους, αλλά και αυτό περνάει στα ψιλά. Η θνητότητα εκτός ΜΕΘ αποδεικνύεται ότι ευθύνεται για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών, αλλά ο κ. Γεραπετρίτης παραμένει αλώβητος.

Η ζοφερή αυτή η κατάσταση δυστυχώς είναι προπομπός για μεγαλύτερη εθνική τραγωδία από αυτή που ήδη βιώνουμε.

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.