ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προσοχή! Οι Τούρκοι στήνουν θερμό επεισόδιο Προπαγάνδα με νέες φωτογραφίες για Γαλάζια πατρίδα

1 min read

Εκτός από τις συνεχείς στρατιωτικές προκλήσεις, τον «πόλεμο» των γεωτρύπανων, την επιθετική ρητορική, τους παραπλανητικούς χάρτες και την διαστρεβλωμένη ιστορία, το καθεστώς Ερντογάν βάζει για τα καλά στο «ύπουλο» παιχνίδι της και την προπαγάνδα.

Μέσω αυτής επιχειρεί να εδραιώσει τις τουρκικές θέσεις στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο σε βάρος Ελλάδας και Κύπρου και έχει επιστρατεύσει κάθε μέσο για να το υλοποιήσει αυτό.

Τελευταίο «χτύπημα» των Τούρκων, η δημοσιοποίηση δύο φωτογραφιών με ιδιαίτερο συμβολισμό.

Σε συνέχεια του χάρτη της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ που είδαμε πρόσφατα πίσω από τον Ερντογάν όταν υπέγραφε στο βιβλίο επισκεπτών της Σχολής Αξιωματικών του ΠΝ η οποία υπάγεται στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας, έρχονται οι 2 φωτογραφίες από το ελικοδρόμιο του Α/Γ SANCAKTAR (L-403) όπου οι σπουδαστές σχηματίζουν τις λέξεις MAVI VATAN (Γαλάζια πατρίδα) και DHO (Deniz Harp Okulu) 1773 έτος ίδρυσης του τουρκικού (οθωμανικού) ναυτικού.

Τι επιδιώκουν όμως οι Τούρκοι με αυτή την κίνηση; Τι περιλαμβάνει το σχέδιο «Γαλάζια πατρίδα»;

Στόχος της Άγκυρας είναι να εκπαιδευτούν φοιτητές σε άγνωστα προς την Ελλάδα πιθανά «νομικά στηρίγματα» που περιλαμβάνει το δίκαιο της θάλασσας, ώστε να «τυλίξουν» το εξωτερικό μέρος του σχεδίου «Γαλάζια πατρίδα» με μια νομιμοφάνεια, για να ζητήσουν στην συνέχεια αυτό που επιθυμούν …επίσημα.

Αυτή η δύσκολη για αυτούς δουλειά θα απαιτήσει πολύ χρόνο και κόπο, για αυτό προετοιμάζουν την νέα γενιά τους σε αυτό το τερατώδες για Ελλάδα και Κύπρο, βρώμικο σχέδιο.

Η προπαγάνδα είναι ένα κρίσιμο στρατηγικό εργαλείο και θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση μαζί με την στρατιωτική ηγεσία να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Οι προθέσεις της Άγκυρας έχουν επιβεβαιωθεί. Απαιτείται νηφαλιότητα, ετοιμότητα και ηχηρές απαντήσεις.

Δημοσίευση στα Social Media