ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έκτακτη ανακοίνωση – Νέα μεγάλη τηλεφωνική απάτη

1 min read

Πώς να μην πέσετε θύμα απάτης – Τι συμβουλεύει το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, έπειτα από σχετικές καταγγελίες, ενημερώνει τα μέλη του ότι τις τελευταίες μέρες έχουν παρατηρηθεί κρούσματα επιτηδείων με στόχο την απόσπαση χρημάτων.

Άγνωστοι τηλεφωνούν σε επιχειρηματίες (είτε από απόκρυψη, είτε από αριθμούς εξωτερικού) και ισχυριζόμενοι ότι καλούν από την Υπηρεσία Επαγγελματιών Κυκλάδων, ζητούν την επιβεβαίωση των στοιχείων τους για τη δήθεν δημιουργία τουριστικού οδηγού (ο οποίος δεν υπάρχει), και με χρηματικό αντίτιμο.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, έπειτα από σχετικές καταγγελίες, ενημερώνει τα μέλη του ότι τις τελευταίες μέρες έχουν παρατηρηθεί κρούσματα επιτηδείων με στόχο την απόσπαση χρημάτων.

Άγνωστοι τηλεφωνούν σε επιχειρηματίες (είτε από απόκρυψη, είτε από αριθμούς εξωτερικού) και ισχυριζόμενοι ότι καλούν από την Υπηρεσία Επαγγελματιών Κυκλάδων, ζητούν την επιβεβαίωση των στοιχείων τους για τη δήθεν δημιουργία τουριστικού οδηγού (ο οποίος δεν υπάρχει), και με χρηματικό αντίτιμο.Pixabay

«Κατά την επικοινωνία τους αυτή, επικαλούνται μάλιστα, όχι μόνο το όνομα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, αλλά και άλλων φορέων» σημείωνεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου.Pixabay

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.