ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προσωρινή διοίκηση στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, έως ότου διενεργηθούν οι εκλογές του Σωματείου

1 min read

Προσωρινή διοίκηση στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων,  έως ότου διενεργηθούν οι εκλογές του Σωματείου που δεν έγιναν το αμέσως προηγούμενο διάστημα λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, όρισε με προσωρινή διαταγή η πρόεδρος Πρωτοδικών Ειρήνη Τσέπη.

Βάσει αυτής ορίζονται εκ νέου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που είχαν εκλεγεί  στις προηγούμενες εκλογές, όπως ζητούσαν και οι δυο πλευρές. 

Κατα τα λοιπά :-Δέχτηκε την σειρά των μελών που ειχε προτείνει η πλευρά του Προεδρείου (Σεβαστίδης- Μποροδήμος) η οποία κατέχει την μειοψηφία στο ΔΣ.-Κάνει δεκτή την θέση της πλειοψηφίας του ΔΣ (Λυμπερόπουλος, Σαλάτας, Στενιώτη) και δεν ορίζει ούτε προεδρο , ούτε γραμματέα  με βάση τα αξιώματα που κατείχαν στο προηγουμενο ΔΣ., όπως ζητούσε το απερχόμενο ΠροεδρείοΣυνεπώς θα πρέπει να συγκληθεί το προσωρινό διοικητικό Συμβούλιο για να εκλέξει προεδρείο. Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, η πλευρά Λυμπερόπουλου, Σαλάτα και  Στενιώτη, κατέχει την πλειοψηφία του ΔΣ.Όπως αναφέρει η απόφαση «διορίζει ως μέλη τους:1) Χριστόφορο Σεβαστίδη, Εφέτη, 2) Χαράλαμπο Σεβαστίδη, Πρόεδρο Πρωτοδικών,3) Παντελή Μποροδήμο, Πρωτοδίκη, 4) Ακριβή Ερμίδου, Ειρηνοδίκη,5) Χρήστο Νάστα , Πρόεδρο Εφετών, 6) Νικόλαο Σαλάτα, Εφέτη,7) Παναγιώτη Λυμπερόπουλο, Εφέτη,8) Ευστάθιο Βεργώνη, Αντεισαγγελέα Εφετών 9) Μαργαρίτα Στενιώτη, Εφέτη,10) Κωνσταντίνο Βουλγαρίδη, Πρόεδρο Πρωτοδικών ,11) Δημήτριο Φούκα, Πρόεδρο Πρωτοδικών,12) Ελευθερία Κώνστα , Εφέτη ,13) Χαράλαμπο Μαυρίδη, Εφέτη,14) Γρηγόριο Κομπολίτη, Ειρηνοδίκη, 15) Σταματία Γκαρά -Δημουλέα, Ειρηνοδίκη με αναπληρωματικά μέλη τους: 1) τον κ . Ιωάννη Ευαγγελάτο, Πρωτοδίκη,2) η κ. Θωμαΐτσα Πατρωνα, Πρόεδρο Εφετών ,3) τον κ. Χρήστο Κατσιάνη, Πρόεδρο Εφετών, 4) την κ. Χριστίνα Σεραπτσή , Ειρηνοδίκη5) τον κ . Ιωάννη Κωνσταντινόπουλο, Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου,6) τον κ . Γεράσιμο Βρυωνη, Εφέτη, ΄7) τον κ . Ευάγγελο Κασαλιά , Εισαγγελέα Εφετών,8) την κ. Ανδρομέδα Στεφανίδου, Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών,9) τον κ . Δημήτριο Τράγκα, Εφέτη,10) τον κ. Χρήστο Παπαδήμα , Πρωτοδίκη ,11) την κ . Ελένη Ασημακοπούλου, Εφέτη ,12) τον κ . Απόστολο Ζαβιτσάνο , Εφέτη,13) τον κ . Χαράλαμπο Κωτουλόπουλο, Πρόεδρο Πρωτοδικών14) την κ . Αντιγόνη Κάστιζα, Εφέτη Παρέχει προσωρινά την εξουσιοδότηση στους διορισθέντες ως τακτικά μέλη της προσωρινής διοίκησης, αφού συγκροτηθεί σε σώμα με επιμέλεια του πρώτου τηρουμένων κατά τα λοιπά των διατάξεων του ισχύοντος καταστατικού , να  επιμεληθούν κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα των υποθέσεων του σωματείου που έχουν απολύτως επείγοντα χαρακτήρα , διενεργώντας τις απαιτούμενες να διαχειριστικές πράξεις.B) Διορίζει μέλη της προσωρινής εξελεγκτικής επιτροπής του ως άνω σωματείου τους1) Δημήτριο Κουλαξίζη2 ) Νικήτα Βελία,3) Αικατερίνη Ντόκα

Η παρούσα ισχύει μέχρι τη συζήτηση των παραπάνω ατήσεων και υπό τον όρο συζήτησης αυτών κατά την ορισθείσα δικάσιμο της 15-6-2020»

Δημοσίευση στα Social Media