ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Απρ 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου της Ιονίας Οδού

1 min read

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη και την Τετάρτη, στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου της Ιονίας οδού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών.

Ειδικότερα, αύριο, από τις 08:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και μεθαύριο από τις 08:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του κόμβου στον αυτοκινητόδρομο.

Αρχικά, ο αποκλεισμός θα ξεκινήσει από τον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Αντίρριο, και με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο αποκλεισμός θα μεταφερθεί στον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα των αποκλεισμών, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα κατευθύνονται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων έως τον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης, από όπου και θα εισέρχονται στην Ιονία οδό.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα κατευθύνονται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγρινίου Νότιο (Χαλικίου) από όπου και θα εισέρχονται στην Ιονία οδό.

Δημοσίευση στα Social Media