ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προσοχή! Ακούστε πώς εξαπατούν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους γιατρούς

1 min read

Κατέγραψε τον δήθεν γιατρό που της ζητούσε 23.000 ευρώ για να χειρουργήσει επειγόντως την κόρη της

Την απάνθρωπη απόπειρα εξαπάτησης σε βάρος της, δημοσίευσε μια χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την οποία κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο.

Στην άλλη άκρη της γραμμής, ο υποτιθέμενος ορθοπεδικός, προσπαθεί να πανικοβάλλει το υποψήφιο θύμα του, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της είχε ένα ατύχημα και ότι πρέπει να χειρουργηθεί επειγόντως. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, οι ειδικές λάμες που πρέπει να τοποθετηθούν, έχουν κόστος… 23.000 ευρώ και πρέπει να πληρώσει άμεσα.

Την ίδια στιγμή, η γυναίκα που προσπαθεί να την πείσει ότι το παιδί της κινδυνεύει να μείνει ανάπηρο, προσποιείται ότι έχει πιστέψει το σενάριό του και καταγράφει τις αδιανόητες απαντήσεις του. 

«Η αντίδρασή μου πριν λίγο καιρό σε προσπάθεια εξαπάτησης μου, ότι η κόρη μου είχε σοβαρό ατύχημα. Το τηλεφώνημα έγινε στο σταθερό κι εγώ το κατέγραφα με το κινητό! ακούστε το όλο!! Προσποιούμαι την πανικόβλητη!!» γράφει στην ανάρτησή της.

  • Τα φαινόμενα εξαπάτησης ηλικιωμένων με παρόμοιο τρόπο, είναι όλο και πιο συχνά τελευταία με τους επιτήδειους να καταφέρνουν να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.