ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προσοχή! Θα έρθουν χειρότεροι από τον Ερντογάν

1 min read

Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν είναι και δεν θα είναι στο μέλλον ο μοναδικός Τούρκος ηγέτης που θέλει να βάλει φωτιά στην περιοχή , να καταπατήσει όλες τις διεθνείς συμβάσεις να μας αρπάξει ότι μπορεί!

Θυμηθείτε τον πρωθυπουργό της εισβολής στη Κύπρο, τον Ετσεβίτ, τα εγκλήματά που έκανε στο νησί για τα οποία ποτέ δεν δικάστηκε, για να καταλάβετε ότι δεν φτάσαμε στον Σουλτάνο Ερντογάν τυχαία.

Η εκτίμηση από κάθε πλευρά είναι ότι θα υπάρξουν ηγέτες της Τουρκίας τα επόμενα χρόνια που θα έχουν φιλοδοξία να ξεπεράσουν σε επιθετικότητα τους προκατόχους τους, να τελειώσουν την δουλειά που δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι, να τελειώσουν μια για πάντα με τους Έλληνες .

Προς την εκτίμηση αυτή οδηγεί το συγκρουσιακό κλίμα που διαμορφώνεται στη κοινωνική και πολιτική ζωή της γείτονος χώρας. Ο πολιτικός λόγος και οι δημόσιες τοποθετήσεις που ακούγονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Τα παιδιά και τα εγγόνια του Ερντογάν θα είναι πολύ χειρότερα από το προγονό τους.

Το παραπάνω συμπέρασμα δεν μπορούν να το αγνοήσουν ιδιαίτερα οι πολιτικές ηγεσίες Ελλάδος και Κύπρου . Δεν έχουν το δικαίωμα κάποιοι κλείσουν τα αυτιά τους γιατί τους ενοχλεί, δεν είναι συμβατό με την ιδεολογία τους ή τις αντιλήψεις τους το σήμα κινδύνου που μας στέλνει καθημερινώς η απέναντι πλευρά.

Για την γενιά που ακολουθεί και όλες τις επόμενες πρέπει να προετοιμαστούμε για τον χειρότερο διάδοχό του Ερντογάν που θα βρούμε στο δρόμο μας. Χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες και προσωπικές στρατηγικές, οι πολιτικές ηγεσίες Ελλάδος και Κύπρου να συμφωνήσουν στην εκπόνηση ενός σχεδίου για την αντιμετώπιση της Τουρκίας στα επόμενα χρόνια.

Αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων να κατανοήσει η ελληνική κοινωνία ότι απέναντι της έχει ένα κακό γείτονα που για να τον αντιμετωπίσει θα χρειαστεί ίσως μεταξύ άλλων:

. Αύξηση των κονδυλίων για την άμυνα,
. Αύξηση της στρατιωτικής θητείας,
. Συμμετοχή της ελληνικής κοινωνίας, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην άμυνα της χώρας
. Υποχρεωτική στράτευση γυναικών.
. Επαγγελματική στελέχωσή των ενόπλων δυνάμεων κ.α.

Αν δεν εκπονηθεί τώρα ελληνικό σχέδιο προς αυτή τη κατεύθυνση θα την πληρώσουν ακριβά οι επόμενες γενιές, θα ακρωτηριαστεί η Ελλάδα.

Πηγή: xrimaonline.gr

Δημοσίευση στα Social Media