ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προσφυγή στην Δικαιοσύνη για Facebook & Twitter από Ελληνική Λύση – Ανοικτή επιστολή Α.Μυλωνάκη προς τους πολίτες

1 min read

Prosfygi stin Dikaiosyni gia Facebook & Twitter apo Elliniki Lysi

Σε ανοικτή επιστολή του προς τους Έλληνες πολίτες ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, καταγγέλλει το κλείσιμο των λογαριασμών βουλευτών και στελεχών του κόμματος, σε facebook και twitter, προεξάρχοντος του λογαριασμού του ίδιου του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου, του οποίο κατέβηκε ο λογαριασμός στο twitter δύο φορές για αντικειμενικά «ανώδυνες» αναρτήσεις πολιτικής κριτικής στο θέμα των πυρκαγιών στο οποίο επίσης διατυπώνονταν ερωτήματα για το ζήτημα των ανεμογεννητριών!

Στην επιστολή κάνει αναφορά σε «παραβίαση κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος» και προαναγγέλλει την προσφυγή στην Δικαιοσύνη εντός Ελλάδος καθώς και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης για «διάπραξη κακουργηματικών πράξεων από Facebook και Twitter».

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: 

«Πατριώτισσες και πατριώτες.

Η αναστολή λογαριασμών βουλευτών και στελεχών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ σε facebook και twitter, από την ημέρα που η Κ.Ο. του κόμματος πέρασε εκλεγμένη το κατώφλι του κοινοβουλίου είναι σχεδόν καθημερινές. 

Οι εγκάθετοι υποστηρικτές του σκότους, οι πληρωμένοι δολοφόνοι της αλήθειας, της ελεύθερης σκέψης, άποψης και ενημέρωσης έφθασαν σε ακραίες αποφάσεις ώστε να αναστείλουν τη λειτουργία κατ΄επανάληψιν του προφίλ στο twitter ακόμα και του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου.

Η παραβίαση κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού μας πολιτεύματος συνιστά κακουργηματική πράξη που διώκεται ποινικά και αστικά.

Η ανάρτηση των δελτίων τύπου του κόμματος στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των βουλευτών και του προέδρου προωθώντας το κοινοβουλευτικό τους έργο και τις δράσεις του προέδρου είναι αναφαίρετο και επιβαλλόμενο δικαίωμά τους.

Ο παρακρατικός μηχανισμός ο οποίος έχει στηθεί σε υπόγεια και στοές, τον οποίον έχουμε καταγγείλει με όλους τους τρόπους που επιτρέπει ο θεσμικός μας ρόλος – στο ΕΣΡ, στους συναρμόδιους υπουργούς και στον ίδιο τον πρωθυπουργό – συνεχίζει απτόητος τον πόλεμο εναντίον του μοναδικού πατριωτικού κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου το οποίο ασκεί σοβαρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και μάχεται για τον Έλληνα πολίτη που τον τσάκισαν όλες οι μέχρι τώρα εκλεγμένες από τον ίδιον κυβερνήσεις του.

Προειδοποιούμε ότι οι σταλινικές και ναζιστικές αυτές μέθοδοι που έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν από τον περήφανο ελληνικό λαό δεν θα περάσουν.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα συνεχίσει να μάχεται για την πατρίδα, τη θρησκεία και την ελληνική οικογένεια, τρίπτυχο για το οποίο ορκιστήκαμε ενώπιον Θεού και ανθρώπων όταν εισήλθαμε στη Βουλή, αλλά συγχρόνως οι παρακρατικοί αυτοί μηχανισμοί θα λογοδοτήσουν στη Dικαιοσύνη. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.