ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προσαγωγή τριών υπόπτων για το περιστατικό στο Λόφο Φιλοπάππου

1 min read

Τρεις αλλοδαποί (δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός), που φέρονται να ευθύνονται για το θάνατο του 25χρονου Νίκου Μουστάκα, τη νύχτα της 15ης Αυγούστου προσήχθησαν στη Γενική Ασφάλεια Αττικής το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων με πρόθεση να εγκαταλείψουν τη χώρα και ο τρίτος στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας φέρονται να κατέληξαν στην ταυτότητά τους μετά από προσαγωγές αλλοδαπών και χάρη στη μαρτυρία της 23χρονης πορτογαλίδας φίλης του θύματος που κλήθηκε να αναγνωρίσει τους υπόπτους σε φωτογραφίες σεσημασμένων που τις επεδείκνυαν οι αστυνομικοί.

Νωρίτερα την Πέμπτη αρμόδιο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. είχε επιβεβαιώσει μιλώντας στην «Κ» ότι υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις για την ταυτότητα των δραστών, ενώ άλλη αστυνομική πηγή, είχε επιβεβαιώσει ότι γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό των υπόπτων εκτός Αττικής καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι μετά τον θάνατο του 25χρονου είχαν προσπαθήσει να διαφύγουν.

Από την πρώτη στιγμή ρόλο-κλειδί στην υπόθεση είχε διαδραματίσει η φίλη του Νίκου Μουστάκα, στην οποία το διάστημα που έχει μεσολαβήσει είχε κληθεί ουκ ολίγες φορές να αναγνωρίσει τους δράστες είτε μεταξύ αλλοδαπών που προσάγονται σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. είτε σε φωτογραφίες σεσημασμένων που έχουν συλληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν για ληστείες στην περιοχή του Φιλοπάππου.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας από βράχο δέκα μέτρων στη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι που δέχθηκαν αυτός και η νεαρή φίλη του από αλλοδαπούς με κίνητρο τη ληστεία.

 

.kathimerini.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.