ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προς “Μακεδονομάχους” της ΝΔ, που εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό: Η δήλωση Ζάεφ

1 min read

Τα λέγαμε προεκλογικά, αλλά κάποιοι προτίμησαν από την Αλήθεια το συμφέρον τους. Λέγαμε ότι θα ξεπουλήσουν την Μακεδονία και έτσι έγινε!

Ποιος δεν θυμάται ότι στελέχη και κομματάρχες της ΝΔ χαρακτήριζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ ως «προδοτική» την Συμφωνία των Πρεσπών και αρκετοί βουλευτές και σήμερα υπουργοί συμμετείχαν στα συλλαλητήρια. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής έλεγε ότι ο Τσίπρας αντάλλαξε τις συντάξεις με το Σκοπιανό. Αυτός με τι το αντάλλαξε;…

Τα όσα είπε ο Ζάεφ είναι ένα χαστούκι για όλους αυτούς που εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό, κουνώντας γαλανόλευκες σημαίες και μιλώντας για προδοσία. Δήλωσε, λοιπόν ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ «πολύ ευχαριστημένος» με την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί έδωσε μάχες για τα Σκόπια και η Συμφωνία των Πρεσπών έχει τελειώσει! Η δήλωσή του:

Ζ. Ζάεφ: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ήδη την ευκαιρία να δείξει τη στάση του απέναντι στη χώρα μου. Έδωσε μάχες για εμάς, μάχες για το ευρωπαϊκό μας μέλλον, για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει τελειώσει. Τελείωσε. Τώρα ας συνεργαστούμε, ας κάνουμε δουλειές, ας βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών μας. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρωθυπουργός του νότιου γείτονά μας έδωσε μάχη για τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας μου. Όσα έχει κάνει απ’ όταν έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι μόνο θετικά για τα Σκόπια.» 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.