ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προπονήθηκε στη Βενετία η ΑΕΚ

1 min read

ΑΕΚ

Η «Ένωση» δοκιμάζεται το βράδυ της Τρίτης (17/10, 21:30) στο «Pala Taliercio» απέναντι στη Βενέτσια για τη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League, διεκδικώντας την πρώτη νίκη στη διοργάνωση έπειτα από την ήττα στην πρεμιέρα από την Εστουδιάντες.

Στο μεταξύ, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν την πρώτη επαφή με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το ματς, κάνοντας την τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

H ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Βενέτσια: 

«Η “Bασίλισσα” αγωνίζεται αύριο (Τρίτη, 17/10, 20:30 ώρα Ιταλίας) στη Βενετία με την πρωταθλήτρια Ιταλίας (Βενέτσια) για τη 2η αγωνιστική του BCL. Η αναμέτρηση είναι σημαντική για την ομάδα μας και αντιλαμβανόμαστε και το ξεχωριστό ενδιαφέρον των οπαδών μας, οι οποίοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Ενημερώνουμε, ωστόσο, όλους όσοι μεμονωμένα έχουν παραλάβει εισιτήριο και προτίθενται να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να σπεύσουν στο γήπεδο οπωσδήποτε έως τις 19:00, ώρα Ιταλίας, καθώς θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος από την Αστυνομία της γείτονος. Η πρόσβαση θα πραγματοποιηθεί από τις Θύρες 2 και 3.

Όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο να μην προσέλθουν στο γήπεδο, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο “Pala Taliercio”».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.