ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προπαγάνδα κατά της Ρωσίας από τα αμερικανόδουλα παπαγαλάκια σε κάθε ευκαιρία

1 min read

Διέψευσε πως η Μόσχα στηρίζει την Τουρκία στις διεκδικήσεις της στην ανατολική Μεσόγειο, η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Δεν χάνουν ευκαιρία τα αμερικανόδουλα παπαγαλάκια των ΜΜΕ της χώρας μας, να παρουσιάζουν μία ψευδή εικόνα σύμφωνη με τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Έτσι λένε και γράφουν ότι η Ρωσία στηρίζει την Τουρκία και μάλιστα στρατιωτικά στις προκλήσεις της κατά της Ελλάδος! Η απάντηση της Ρωσίας ήταν ξεκάθαρη.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τις NAVTEX που εξέδωσε η Άγκυρα για ασκήσεις του ρωσικού Ναυτικού, διέψευσε πως η Μόσχα στηρίζει την Τουρκία στις διεκδικήσεις της στην ανατολική Μεσόγειο. Μάλιστα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ θα επισκεφτεί την ερχόμενη Τρίτη την Λευκωσία.

Την ίδια στιγμή ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλυψε πως η Μόσχα «σαφέστατα» ενημέρωσε την Λευκωσία, ζητώντας της να εκδώσει NAVTEX για άσκηση που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στα Κατεχόμενα και τη Συρία. Μάλιστα η κυπριακή NAVTEX βγήκε μιάμιση ώρα πριν την τουρκική.

Η κ.Ζαχάροβα, σε ενημέρωση το απόγευμα της Πέμπτης  χαρακτήρισε ως προκλητικούς τους ισχυρισμούς ότι οι «επιθετικές» ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, οφείλονται στη στήριξη της Μόσχας. «Τέτοιους συλλογισμούς μπορώ να τους χαρακτηρίσω παρά μόνο προκλητικούς», δήλωσε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.