ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προμηθέας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 69-86: Άριστα «10» πριν το ΣΕΦ, με «τρελό» Παππά και μαέστρο Καλάθη!

1 min read

Οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις στο «ανοικτό» γήπεδο και με τον Μπράουν να κάνει εξαιρετική δουλειά στην επίθεση προηγήθηκαν με 13-6 αλλά ο Παναθηναϊκός ανέβασε την ένταση στην άμυνα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «πράσινοι» δέχθηκαν μόλις δύο βολές στα πρώτα εφτά λεπτά της δεύτερης περιόδου.

Βέβαια, με εξαίρεση δύο τρίποντα του Παππά που επέτρεψαν στο «τριφύλλι» να περάσει μπροστά, δεν βρήκε τις επιθέσεις που ήθελε κι έτσι δεν μπόρεσε να ξεφύγει με περισσότερους από 5 πόντους (28-23).

Ο Προμηθέας είχε μεν 4/15 τρίποντα αλλά βρήκε 18 πόντους μέσα από το «ζωγραφιστό», την ώρα που η ομάδα του ΠΙτίνο αναγκάστηκε ουσιαστικά να παίξει χωρίς τον Καλάθη, ο οποίος βρέθηκε στο παρκέ λιγότερο από οκτώ λεπτά στο πρώτο μέρος.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» φορτώθηκε νωρίς με δύο φάουλ κι η επιστροφή του στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε στη μεταμόρφωση της ομάδας του! Με τον Καλάθη να καθοδηγεί μαεστρικά τους συμπαίκτες του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξέφυγε με +11 (50-39).

Οι πόντοι του Μπράουν κράτησαν μέσα στο ματς τους γηπεδούχους, οι οποίοι, όμως, περιορίστηκαν από την καλή άμυνα των «πράσινων», οι οποίοι προηγήθηκαν 61-47, λίγο πριν το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Με τον Παππά να βομβαρδίζει έξω από τα 6μ75, φτάνοντας τα 5/6 τρίποντα και τον Καλάθη να κάνει «μαγικές» πάσες, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κυριάρχησε στο ματς, ξέφυγε με 82-60 (36’) κι έφτασε σε μια άνετη νίκη κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, λίγες ημέρες πριν πάει στο ΣΕΦ για να παίξει με τον Ολυμπιακό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.