ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προκλητικός ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Train: Υπερασπίζεται με πάθος την εταιρεία μετά το έγκλημα στα Τέμπη!

1 min read

Δεν υπάρχουν πλέον λόγια να περιγράψει κανείς την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη και έστειλε στον θάνατο συμπολίτες μας και ανάμεσά τους τα παιδιά της Ελλάδας…

Και όμως μέσα σε αυτή την τραγωδία, που έχει βυθίσει στο πένθος όλη τη χώρα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Train, Μαουρίτσιο Καποτόρτο, όχι μόνο υπερασπίζεται με πάθος την εταιρεία, αλλά ουσιαστικά τα βρίσκει και όλα καλώς καμωμένα!

Ο Μαουρίτσιο Καποτόρτο

Παραχωρώντας αποκλειστική συνέντευξη στον ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Ιταλία, Κρίστιαν Μαυρής, για το μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Διευθύνων στην ερώτηση αν έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για να μάθουν τι συνέβη, απάντησε:

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για το τραγικό αυτό δυστύχημα στην Ελλάδα και θα ήθελα να επαναλάβω στις οικογένειες όλων των θυμάτων τα συλλυπητήριά μου και τα συλλυπητήριά όλης της Hellenic Train. Αυτές είναι δραματικές ημέρες για τη μεγάλη μας οικογένεια των σιδηροδρομικών. Μεταξύ των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη, είναι μάλιστα και 9 εργαζόμενοι της Hellenic Train και αυτές τις ημέρες τελούνται οι κηδείες τους, στις οποίες συμμετέχουμε με βαθιά θλίψη, εγγύτητα και το αίσθημα του ανήκειν που χαρακτηρίζει όλους τους εργαζόμενους στους σιδηροδρόμους. Από την πλευρά μας, έχουμε θέσει άμεσα τους εαυτούς μας στη διάθεση των αρχών προκειμένου να παράσχουμε κάθε χρήσιμη πληροφορία που θα ρίξει φως στο θέμα, διευκρινίζοντας επίσης ποιοι ήταν οι ρόλοι και τα καθήκοντα εντός της Hellenic Train. Επιπλέον, συλλέγουμε, με εσωτερικές ομάδες εργασίας που επικεντρώνονται στο περιστατικό των Τεμπών, όλες τις έγκυρες πληροφορίες για να ρίξουμε φως στο τι συνέβη».

Δηλαδή απάντησε με γενικότητες και αοριστολογίες τη στιγμή που έκλεισαν τα σπίτια δεκάδων Ελλήνων! Όταν δε ρωτήθηκε για τις καταγγελίες των εργαζομένων ότι τα συστήματα ασφαλείας δεν είναι επαρκή, βρήκε να πει ότι «τα τρένα μας κινούνται σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανόνες του συστήματος που χρησιμοποιείται στους σιδηροδρόμους που πληρούν τα κριτήρια που προβλέπονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Τυποποίησης και μετά από πιστοποίηση από τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμου».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.