ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόκληση άνευ προηγουμένου: Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Αλέξη Τσίπρα

1 min read

Τα ελικόπτερο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ταξίδευε προς το Αγαθονήσι, παρενόχλησαν τουρκικά μαχητικά, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο νησί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Μόλις δύο χρόνια πριν τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν βάλει τις βάσεις για ένα νέο κεφάλαιο στη σύγχρονη εποχή της πατρίδας μας. Ένα κεφάλαιο που ξεκινά από τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας και της αξιοπρέπειας. Αναμφίβολα, η ιστορία μας είναι πλούσια και ξακουστή σε όλο τον κόσμο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είναι ζωντανή» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Αγαθονήσι.

«Αυτός ο λαός, διαχρονικά, συνάντησε πολλά εμπόδια στο διάβα της ιστορίας. Στη μακρά αυτή διαδρομή, συναντάμε όλα όσα συγκροτούν τη σύγχρονη Ελλάδα Τα μεγάλα επιτεύγματα, η οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική πρόοδος αλλά και οι δυσκολίες, τα βάσανα, οι κακουχίες. Τα κουβαλάμε όλα. Όλα είναι κομμάτι μας. Η ιστορία μας δεν είναι η καταφυγή μας. Δεν επικαλούμαστε το μεγαλείο της, με νοσταλγία. Είναι η δύναμη μας. Είναι ο τρόπος με τον οποίο χτίζει τη συλλογική του αυτοπεποίθηση ένας λαός που σε κάθε δυσκολία βρήκε τον τρόπο να την υπερβεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.


Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.