ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόκληση Μ.Νετανιάχου προς Μόσχα επί ρωσικού εδάφους: «Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε στην Συρία»!

1 min read

Την ώρα που ο Μ.Νετανιάχου προκαλεί τη Μόσχα ότι δεν μπορεί να εμποδίσει την ισραηλινή Αεροπορία να  επιχειρήσει πάνω από τη Συρία ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη βρίσκονται στον αέρα αυτή την ώρα, σε -και όπως δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις- ένα νέο γύρο νυκτερινών βομβαρδισμών.

«Η Ρωσία είναι απίθανο να προσπαθήσει να περιορίσει τις στρατιωτικές ενέργειες του Ισραήλ στη Συρία», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, έπειτα από συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στην Μόσχα.

«Οι εικασίες, που είχαν διατυπωθεί πρωτύτερα ότι η Μόσχα, που επιχειρεί να σταθεροποιήσει τη Συρία, θα εμποδίσει τους βομβαρδισμούς που εξαπολύουν οι ισραηλινές δυνάμεις στη συριακή επικράτεια, αποδείχθηκαν ψευδείς και «δεν έχω καμία βάση για να σκεφτώ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά», δήλωσε ο Νετανιάχου σχεδόν προκλητικά στους δημοσιογράφους σε τηλεφωνική ενημέρωση.



Την ίδια ώρα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη υπερίπτανται πάλι πάνω από το Γκολάν και πληροφορίες αναφέρουν ότι η συριακή Αεράμυνα εκτοξεύει βλήματα κατά ισραηλινών αεροσκαφών.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.