ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρώην σύμβουλος του Τραμπ προβλέπει νέα οικονομική κρίση

1 min read

Ο Στιβ Μπάνον ήταν ο τιμώμενος προσκεκλημένος στην ετήσια γιορτή του μικρού αντιευρωπαϊκού και αντιμεταναστευτικού κόμματος “Fratelli d’Italia”

Ο Στιβ Μπάνον, ο υπερσυντηρητικός πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ προσέφερε σήμερα τις υπηρεσίες του στα λαϊκιστικά κόμματα «για να κερδίσουν» στις ευρωεκλογές του 2019, προβλέποντας ταυτόχρονα μια νέα οικονομική κρίση, κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας παρέμβασης από την Ιταλία.

«Αυτή τη στιγμή οικοδομούμε μια νέα χρηματοπιστωτική κρίση που θα κάνει την κρίση του 2008 να φαίνεται ως ένα κυριακάτικο πικ-νικ» δήλωσε ο Μπάνον από τη Ρώμη. «Θα είναι μια κρίση χρέους, μια νομισματική κρίση».

Ο Στιβ Μπάνον ήταν ο τιμώμενος προσκεκλημένος στην ετήσια γιορτή του μικρού αντιευρωπαϊκού και αντιμεταναστευτικού κόμματος “Fratelli d’Italia”, δύο εβδομάδες αφότου συναντήθηκε με τον Ματέο Σαλβίνι, τον επικεφαλής της ακροδεξιάς Λέγκας.

Την ίδια ώρα ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Ντόναλντ Τραμπ επισήμανε ότι σκοπεύει να περάσει το «80%» του χρόνου του στην Ευρώπη για να βοηθήσει τους λαϊκιστές να επικρατήσουν στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Μετά τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, «θα περάσω το 80% του χρόνου μου στην Ευρώπη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις ευρωεκλογές» ανέφερε ο Στιβ Μπάνον.

Το Κίνημα, «μια χαλαρή ένωση κομμάτων και προσώπων με τις ίδιες ιδέες» θα παράσχει «δημοσκοπήσεις, στατιστικά δεδομένα, χώρους εκστρατείας (…) καθετί που χρειάζεται για να κερδηθούν οι εκλογές» συμπλήρωσε.

Ο πρώην σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου κατηγόρησε τις ελίτ για την οικονομική κρίση του 2008, εξήρε τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες και είπε ότι οι άνθρωποι που θέλουν να υπερασπισθούν την εθνική κυριαρχία των χωρών τους δεν μπορούν να απορρίπτονται ως ρατσιστές ή ξενοφοβικοί.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση