ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Με βούλευμα στο εδώλιο για άλλες τέσσερις υποθέσεις

1 min read

Σε νέα δίκη, για άλλες 4 υποθέσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων, οδηγείται ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ.

Ο κατηγορούμενος, που έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για τη συγκεκριμένη υπόθεση και δικάζεται ταυτόχρονα σε δεύτερο βαθμό για μια ακόμη, θα βρεθεί στο εδώλιο με βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβούλιου.

Η υπόθεση αφορά σε σεξουαλική κακοποίηση άλλων τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών κατά την χρονική περίοδο 2007- 2013. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σκεπτικό του βουλεύματος, ο 70χρονος μουσικός, που συνήθιζε να περνά τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια του στην Ηλεία.

«Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ, ο μηνυόμενος και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα, ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο “για το κατούρημα στη θάλασσα”, βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο», φέρεται να έχει καταθέσει μία από τις γυναίκες που κατήγγειλε τον ντράμερ για σεξουαλική κακοποίησή της σε περίοδο που ήταν ανήλικη.

«Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω. Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ο μηνυόμενος βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν “να παίζει” μαζί τους. Αυτό που μου έκανε με τάραξε. Για αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του…» ανέφερε η ίδια.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος του υπήρξαν καταγγελίες και από άλλες δυο γυναίκες, ανήλικες τότε, για τις οποίες όμως εκδόθηκε απορριπτική διάταξη διότι επρόκειτο για πράξεις που τελέστηκαν το 2003 και το 2005, και είχαν υποπέσει σε παραγραφή.

Σε εξέλιξη η δίκη στο Εφετείο

Υπενθυμίζεται, ότι η νέα παραπομπή του κατηγορούμενου μουσικού ήρθε ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δευτεροβάθμια δίκη του για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 6χρονου τότε κοριτσιού. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο κατηγορούμενος έχει καταδικασθεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 12 ετών, αλλά το δικαστήριο του είχε χορηγήσει τότε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την έφεση με περιοριστικούς όρους.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 27 Σεπτεμβρίου ενώ στις προηγούμενες συνεδριάσεις, καταθέσαν οι γονείς της παθούσας. Η μητέρα του κοριτσιού κατέθεσε πως άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει, το Πάσχα του 2013. «Ο σύζυγός μου άκουσε τον πατέρα του άλλου κοριτσιού να φωνάζει στο παιδί να φύγει από το σπίτι του κατηγορούμενου» περιέγραψε και στη συνέχεια ανέφερε ότι όταν ρώτησε την κόρη της εκείνη της απάντησε: «έπιασε το πιπί μου και τον πωπό μου και έβαλε το χέρι μου να πιάσω το δικό του πουλί». Σοκαρίστηκα, το παιδί μου είπε ότι ντρεπόταν και γι’ αυτό δεν μου είχε πει τίποτα» είπε.

Στη συνέχεια η μητέρα της παθούσας περιέγραψε πως οδηγήθηκε στην αστυνομία να κάνει καταγγελία, την οποία χαρακτήρισε ως μια οδυνηρή εμπειρία. «Το παιδί μου από το 2012 είχε αρχίσει να έχει νυχτερινή ενούρηση. Πήγα λοιπόν σε ειδικό. Το παιδί ένιωθε ντροπή. Ο κατηγορούμενος την έβαζε και έβλεπε ταινίες παιδικά, συναυλίες των Πυξ Λαξ και την έπιανε στο σώμα, την απασχολούσε με κάτι που της άρεσε στην τηλεόραση κι εκείνος την άγγιζε. Μπορεί να μην είναι βιασμός, αλλά βιάστηκε η ψυχή της, έχασε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους φοβόταν όταν την άγγιζαν στο σχολείο να την πουν «μπράβο» για κάτι. Δεν την άφηνα να πηγαίνει σε σπίτια φίλων της, εάν υπήρχε μπαμπάς στο σπίτι. Δεν μπορούσε να μεγαλώσει φυσιολογικά, γιατί; Γιατί ο κατηγορούμενος ήθελε να ασκήσει τα διαστροφικά του ένστικτα στο δικό μου παιδί».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.