ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόγνωση καιρού για σήμερα

1 min read

O καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ θα είναι χειμωνιάτικος και αύριο Πέμπτη με την θερμοκρασία να είναι σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Από τη ζέστη στο κρύο κι απ’ το κρύο ξανά στη… ζέστη! Παιχνίδια μας παίζει ο μήνας Μάρτιος, κατά τη γνωστή συνήθειά του να μεταπηδά από τον χειμώνα στο καλοκαίρι σε χρόνο ρεκόρ.

καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ θα είναι χειμωνιάτικος και αύριο Πέμπτη με την θερμοκρασία να είναι σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από το μεσημέρι σταδιακά θα σημειωθούν τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα επεκταθούν ανατολικά.

Άνεμοι στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, αλλά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Αναλυτική πρόγνωση

Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιονιά στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι τη νύχτα σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές που μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα θαλάσσια – παραθαλάσσια.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι και από τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τις βραδινές ώρες στα θαλάσσια – παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Στην Κρήτη τοπικές βροχές τις πρωινές και εκ νέου τις βραδινές ώρες. Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 5 με 6.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια βαθμιαία θα αυξηθούν και τις νυχτερινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα

Το Σάββατο αναμένεται μεγάλη βελτίωση του καιρού σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν τα 4 – 5 μποφόρ.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι επίσης καλός σε όλη τη χώρα, με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 20 βαθμούς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.