ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόγνωση καιρού το Σαββατοκύριακο

1 min read

Συγκεκριμένα ο καιρός για το θα έχει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με τοπικές ασθενείς βροχές

«Φεύγουν« το Σαββατοκύριακο οι βροχές αλλά η παγωνιά από τις χαμηλές θερμοκρασίες  που θα έχουμε στην χώρα θα είναι αισθητή σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Συγκεκριμένα ο καιρός για το θα έχει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με τοπικές ασθενείς βροχές σε Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη περιμένουμε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019.

Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 8 βαθμούς), 4 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 9 έως 13 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 6 έως 11 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 14 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα για τοπικές ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ, με εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ..

Κυριακή 10-02-2019

Καιρός: Γενικά αίθριος. Στα νότια και βαθμιαία στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο, όμως τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.