ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόγνωση καιρού: Κακοκαιρίας συνέχεια και την Τετάρτη με καταιγίδες

1 min read

Ο καιρός για την Τετάρτη θα έχει λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν όμβροι και τοπικές καταιγίδες

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Τετάρτης σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ο καιρός για την Τετάρτη θα έχει λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν όμβροι και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και τοπικά στα βόρεια κυρίως ορεινά και ημιορεινά τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019. Τα φαινόμενα ενδέχεται να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 21 βαθμούς), 14 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (στη Νότια Κρήτη τοπικά έως 19 βαθμούς), 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Βόριο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, όπου και θα σημειωθούν όμβροι και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός κατά τόπους για την Τετάρτη:

MΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη Δυτική Μακεδονία.

ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 και αργά το βράδυ στα ανατολικά Ανατολικοί Βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου πιθανώς τοπικά θα είναι ισχυρές.

ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου πιθανώς πρόσκαιρα θα είναι τοπικά ισχυρές.

ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι στα νότια Δυτικοί Βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά.

ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά έως 6 μποφόρ, που σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε Δυτικούς Βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου μεταβλητοί 3 με 4 και από αργά το βράδυ Ανατολικοί Βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα Βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το βράδυ θα αυξηθούν.

ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.