ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόγνωση καιρού: Αλλάζει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

1 min read

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Τρίτης κυρίως στην Πελοπόννησο, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη αναμένονται βροχές στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας με ταυτόχρονη μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος της  ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου, μίλησε για πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη (11/9), με το σκηνικό του καιρού να θυμίζει πλέον φθινόπωρο καθώς «κατηφορίζουμε» στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες: 

Τέταρτη 12-09
Καιρός: στα ανατολικά και τα νοτιά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και
απογευματινές ώρες οπού είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά της στέρεας και της Πελοποννήσου.
Ανεμοι: στα δυτικά αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Πέμπτη 13-09
Καιρός: στα ανατολικά και τα νοτιά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές και βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπού θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νοτιά.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα στο αιγαίο έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 14-09
Καιρός: στα ανατολικά και τα νοτιά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Από το βράδυ στο ιόνιο οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο ιόνιο δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Σάββατο 15-09
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές η πρόσκαιρους όμβρους στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: στα δυτικά, τα νοτιά, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή άνοδο.

Κυριακή 16-09
Καιρός: γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και βαθμιαία στο αιγαίο 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.