ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόγνωση καιρού: Αγριεύει o καύσωνας τις επόμενες μέρες – Τι λέει ο Αρναούτογλου

1 min read

Η ζέστη θα είναι συνεχόμενη με ένα μικρό διάλειμμα στο τέλος Ιουλίου.

Αγριεύει ο καιρός τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τα τελευταία μετεωρολογικά προγνωστικά τα οποία δείχνουν πως θα έρθουν στην Ελλάδα θερμές αέριες μάζες από την Αφρική και αναμένονται από τις αρχές Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός θα είναι κάτι παραπάνω από ζεστός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς με νεότερη ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για έντονο κύμα ζέστης στις αρχές του Αυγούστου!

Όπως αναφέρει, «Μετά από μια μικρή πτώση που θα παρουσιάσει η θερμοκρασία στις αρχές και περίπου μέχρι και την Τετάρτη γερή δείχνει η αναρρίχηση του υδραργύρου στις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας όπου σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία πολύ θερμές αέριες μάζες από τη βόρεια Αφρική δείχνουν αποφασισμένες να κινηθούν ανατολικότερα».

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από σήμερα Σάββατο 27/07 έως και τουλάχιστον το τέλος του μήνα, με την Κυριακή 28/07 να είναι η θερμότερη ημέρα.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

ΔΕΥΤΕΡΑ 29-07-2019

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και τη δυτική Στερεά νεφώσεις με τοπικές βροχές, σταδιακά μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία και πιθανώς στη Θράκη.

Οι άνεμοι στα βορειοανατολικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι στα δυτικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα δυτικά θα σημειώσει πτώση, ενώ στα υπόλοιπα θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

ΤΡΙΤΗ 30-07-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και στα υπόλοιπα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31-07-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 01-08-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-08-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο

Μοιράσου το άρθρο μέσω:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.