ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόγνωση καιρού: Τι θα γίνει από Μεγάλη Παρασκευή έως και Κυριακή του Πάσχα

1 min read

Ο καιρός φαίνεται πως θα είναι σύμμαχος των εκδρομέων την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως σήμερα η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση στα δυτικά, ενώ τα φαινόμενα θα μεταφερθούν ανατολικότερα. Το πρωί προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, που από το μεσημέρι και το απόγευμα θα ενταθούν λίγο. Την ώρα της Ανάστασης, ο καιρός αναμένεται να είναι καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

«Το Πάσχα θα είναι καλό», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο καιρός βελτιώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το πρωί δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες βροχές στις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, κυρίως την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Λιακάδα θα έχουμε στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής. Κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση».

Αντίθετα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μικρής έντασης και έκτασης αναμένεται να σημειωθούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα της Μ. Παρασκευής. Η περιφορά του Επιταφίου θα γίνει υπό τη βροχή στις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.