ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόγνωση καιρού: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη

1 min read

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν την Πέμπτη 8 Μαρτίου. 

Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν την Πέμπτη στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, ενώ την Παρασκευή θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 μποφόρ και το Σάββατο θα είναι μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Μετά τις καταιγίδες θα υπάρξει καλυτέρευση και το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχει ηλιοφάνεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 8 Μαρτίου:

Αττική: Πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανή βροχή το πρωί, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Παροδικές βροχές ως το μεσημέρι και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.

Θράκη και Μακεδονία: Τοπικές βροχές και χιόνι στα δυτικά ορεινά με βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.



Ήπειρος: Στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά με βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.

Πελοπόννησος: Τοπικές βροχές ή καταιγίδες με βελτίωση το μεσημέρι και ο υδράργυρος από 6 έως 18 βαθμούς.

Κύθηρα: Ισχυροί δυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Κρήτη και Κυκλάδες: Ήλιος με παροδικές νεφώσεις, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 20 βαθμούς.

Δωδεκάνησα και νησιά Βορειοανατολικού Αιγαίου: Τοπικές βροχές και πιθανώς παροδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ, άνεμοι από νότιες και βαθμιαία δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα: Τοπικές βροχές με βελτίωση από το μεσημέρι και ο υδράργυρος από 6 έως 18 βαθμούς.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.