ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προετοιμάζουν τον παγκόσμιο πληθυσμό: «Το εμβολιαστικό πρόγραμμα δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ»!

1 min read

Σε μια δήλωση που ουσιαστικά προδιαγράφει το μέλλον που έρχεται προχώρησε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν, η οποία δήλωσε με περίσσιο θράσος και σχεδόν γελώντας  «ξεχάστε το τέλος των εμβολιασμών. Δεν θα σταματήσουν ποτέ.»

Μάλιστα η  Άρντερν δεν δήλωσε κάτι για την πανδημία καθαυτή, ότι δεν πρόκειται να τελειώσει, αλλά εστίασε στα εμβόλια λέγοντας:

«Δεν θα έχει τέλος το πρόγραμμα εμβολιασμού, Μετά τους έξι μήνες όλοι θα πρέπει να έρθουν να κάνουν ενισχυτική δόση. Είτε θα έρθουν αυτοί σε μας είτε θα πάμε εμείς σε αυτούς».

Η Νεοζηλανδική πρωθυπουργός ουσιαστικά προδιέγραψε το μέλλον: Πιστοποιητικά, για τον απόλυτο έλεγχο των πάντων μέσω των κινητών τηλεφώνων  και εμβολιασμοί στο διηνεκές υπάρχει δεν υπάρχει επιδημία.

  • «Η επόμενη πανδημία μπορεί να είναι ακόμη πιο φονική», είπε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Σάρα Γκίλμπερτ, δημιουργός του εμβολίου Οξφόρδης/AstraZeneca, βασιζόμενη  και στην εμφάνιση της νέας παραλλαγής Όμικρον, η οποία έχει συμπτώματα ενός κοινού… κρυολογήματος.

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.