ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προειδοποίηση Πούτιν προς ΝΑΤΟ: «Μια απευθείας σύγκρουση με τη Ρωσία θα οδηγούσε σε παγκόσμια καταστροφή

1 min read

Προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση ότι οποιαδήποτε απευθείας σύγκρουση στρατευμάτων του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία θα οδηγούσε σε μια «παγκόσμια καταστροφή» απηύθυνε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα.

  • Στην ίδια συνέντευξη έδειξε την πρόθεσή του να το πάει «μέχρι τέλους» σβήνοντας τις ελπίδες κάποιων ότι η Ρωσία θα μπορούσε ένα «συνθηκολογήσει» στην Ουκρανία λόγω απωλειών αφού σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το αν θα υπάρξει συνάντηση του ίδιου με τον Αμερικανό πρόεδρο Τ.Μπάιντεν δήλωσε πως: «Δε βλέπω κανένα λόγο και δεν έχω καμία ανάγκη να συναντήσω τον Αμερικανό πρόεδρο».

O Ρώσος πρόεδρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Ελπίζω ότι εκείνοι που το λένε αυτό είναι αρκετά έξυπνοι ώστε να μην πάρουν τέτοιες πρωτοβουλίες».

Παράλληλα, ο Β.Πούτιν δήλωσε πως δεν υπάρχει ανάγκη «άμεσα» για νέα «μαζικά» πλήγματα στην Ουκρανία, ούτε επέκταση της επιστράτευσης που διέταξε πριν από τρεις εβδομάδες, τονίζοντας ότι η Ρωσία δεν επιδιώκει να καταστρέψει την Ουκρανία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.