ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προειδοποίηση από επιζήσασα του Ολοκαυτώματος: «Τα μέτρα για τον COVID-19 μοιάζουν με αυτά της ναζιστικής Γερμανίας»

1 min read

Ζοφερή προειδοποίηση ότι τα μέτρα κατά των ατόκων που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν παραπέμπουν στα μέτρα  που έπαιρνε το ναζιστικό καθεστώς στη Γερμανία κατά των Εβραίων, προχώρησε μια εκ των τελευταίων επιζώντων του Ολοκαυτώματος κατά τη διάρκεια του Β΄ΠΠ.

Η Vera Sharav ρουμανικής καταγωγής η οποία ζει σήμερα στις ΗΠΑ πιστεύει ότι οι απαγορεύσεις που εφαρμόζονται για τον κορωνοϊό έχουν ως μακροπρόθεσμη στόχευση τον έλεγχο ολόκληρων χωρών, όπως αυτές που εφάρμοσαν οι ναζί.

Η Sharav η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών απέναντι στην ιατρική αυθαιρεσία, σε εκπομπή μαζί με την συγγραφέα Trish Wood ανέφερε ότι βλέπει παραλληλισμούς με τη ναζιστική Γερμανία σε ότι συμβαίνει σήμερα.

Τέτοιοι παραλληλισμοί είναι τα lockdown και η γενικότερη πολιτική των ναζί για την υποδούλωση των λαών.

Mάλιστα  η Αμερικανή ακτιβίστρια δήλωσε ότι στη ναζιστική Γερμανία ο ιατρικός κλάδος (γιατροί και άλλοι εργαζόμενοι) χρησιμοποιήθηκαν από το ναζιστικό καθεστώς ως εργαλείο για να βλάψουν άλλους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα η Sharav τόνισε ότι οι γιατροί χρησιμοποιήθηκαν από το ναζιστικό καθεστώς για να δικαιολογήσουν την ιδεολογία της ευγονικής χρησιμοποιώντας και τη θεωρεία του Δαρβίνου για την «επιβίωση του ισχυρότερου».

«Στις αρχές του 20ου αιώνα όλο το ακαδημαϊκό κατεστημένο ήταν εμποτισμένο με την πρακτική της ευγονικής η οποία ξεπήδησε μέσα από τις θεωρείς του Δαρβίνου», είπε πιο συγκεκριμένα.

«Ότι συμβαίνει με τέτοιες  πολιτικές Δημόσιας Υγείας είναι  ότι κάποιοι αξιωματούχοι υγείας αποφασίζουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει» πρόσθεσε για να διευκρινίσει ότι τέτοιο σκεπτικό οδήγησε στο Ολοκαύτωμα.  

Ταυτόχρονα εμφανίστηκε προβληματισμένη ότι τέτοιου είδους νοοτροπία υπάρχει και σήμερα:

«Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όταν οι γιατροί ταυτίζονται με τις κυβερνήσεις και τις φαρμακευτικές απομακρύνονται από την ηθική και την επαγγελματική τους ευθύνη απέναντι στους ασθενείς».

Η Sharav χαρακτήρισε ως ανοησίες τις δηλώσεις των γιατρών οι οποίοι αναφέρουν ότι το σωστό είναι να θυσιαστούν τα δικαιώματα των ατόμων για το μεγαλύτερο ευρύτερο καλό της κοινωνίας», μια συλλογιστική που ακολουθείται κατά κόρον και στην Ελλάδα από διάφορους «ειδικούς» και μη.

Το παραπάνω το ανέφερε και σε σχέση με τους εμβολιασμούς και τα lockdown.

«Κυβερνητικοί και αξιωματούχοι Υγείας μιλούν για το ευρύτερο καλό. Ποιος έχει την δικαιοδοσία να αποφασίζει ποιο είναι το γενικό αυτό  καλό;», αναρωτήθηκε.

«Εάν οι πολίτες καταπιέζονται και υποβιβάζονται σε πολίτες τρίτης κατηγορίας τι είδους κοινωνία είναι αυτή;» πρόσθεσε.

H Sharav είπε πως πιστεύει πως οι σύγχρονες κοινωνίες βρίσκονται στο όριο να μετατραπούν σε καθεστώτα που ομοιάζουν με το ναζιστικό καθεστώς.

«Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει την πανδημία  και το φόβο της μόλυνσης ως όπλο. Αυτό έχει εμποδίσει τους ανθρώπους να αναπτύξουν την κριτική σκέψη. Έτσι οι άνθρωποι έχουν υποστεί μια προπαγάνδα να μην εμπιστεύονται τον συνάνθρωπό τους και να απομονώνονται από την κοινωνία για μην αρρωστήσουν. Έτσι αντί να σκέφτονται κριτικά έχουν γίνει δέκτες μηνυμάτων να εμπιστεύονται τυφλά τους αξιωματούχους της Δημόσιας Υγείας και τους αποκαλούμενους “ειδικούς”», είπε για να καταλήξει:

«Μας λένε συνέχεια να ακολουθούμε τυφλά την επιστήμη. Αυτό θα οδηγήσει στην πλήρη ανατροπή του πολιτισμού».

https://www.youtube.com/watch?v=lPrR9GbyvdE
https://www.youtube.com/watch?v=Bcj3F4IerZ0

Πηγή pronews gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.