ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόεδρος εργαζομένων νοσοκομείου Κέρκυρας στον realfm Τι λέει για τη νοσηλεύτρια που παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου

1 min read

Για το περιστατικό με την 40χρονη νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα, η οποία παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού μίλησε η πρόεδρος των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Ντίνα Ιωάννου στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Όπως είπε η ίδια “η συνάδελφός μου μετά τη δεύτερη δόση εμφάνισε αρχικά υψηλό πυρετό και μυαλγίες και μετά συμπτώματα παράλυσης. Την ίδια ημέρα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται και παρακολουθείται από τον θεράποντα γιατρό της και ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή που της έχει ορίσει. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα είναι πίσω στην εργασία της και την οικογένειά της. Σε τόσο μεγάλο αριθμό υγειονομικών που έχουν εμβολιασθεί, είναι το πρώτο περιστατικό που παρουσιάζεται. Η συνάδελφος θα χρειαστεί αποκατάσταση και απαιτούνται σημαντικά έξοδα, πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά”.

Σύμφωνα με την ίδια “η δεύτερη δόση του εμβολίου έγινε πριν από τέσσερις – πέντε ημέρες. Δεν θα μπω σε ιατρικά θέματα, αλλά τα συμπτώματα μετά τη δεύτερη δόση ήταν αυτά που περιέγραψα. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των εξετάσεων”.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.