ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Ιουνίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου : Αν έγινε διασπορά, θα πρέπει να μπει όλη η Λάρισα σε καραντίνα

1 min read

Καμπανάκι από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου στη Λάρισα μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στον οικισμό της Νέας Σμύρνης.

«Μέσα στις επόμενες μια δυο ημέρες θα φανεί εάν υπάρχει διασπορά πέραν της συνοικίας της Νέας Σμύρνης, στον υπόλοιπο ιστό της πόλης» δήλωσε ο κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος στο onlarissa.gr επισημαίνοντας πως οι αρμόδιες αρχές «οφείλουν να πάρουν δείγματα και από τις άλλες συνοικίες για να υπάρχει μία ασφαλής εικόνα. Τότε, εάν φανεί ότι υπήρξε διασπορά, πρέπει να μπει σε καραντίνα ολόκληρη η πόλη της Λάρισας».

Παράλληλα,ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης ανέφερε σε δηλώσεις του πως κλείνουν όλες οι λαϊκές αγορές στη Λάρισα, επισήμως μπαίνει σε καραντίνα ο καταυλισμός στο Κουτσόχερο και επιστρατεύεται ξενοδοχείο στη Λάρισα σε περίπτωση που χρειαστεί να φιλοξενηθούν νέα κρούσματα.

Όπως ανέφερε ο κ. Καλογιάννης, δεν τέθηκε ως θέμα, συζήτηση για ολική καραντίνα για την πόλη της Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι σε οικισμό 3.000 Ρομά στην Λάρισα βρέθηκαν θετικά 20 από τα 29 δείγματα επαφών ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις αρχές.

Νωρίτερα σήμερα μετέβησαν στην περιοχή εκτάκτως με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής οι Νίκος Χαρδαλιάς και Σωτήρης Τσιόδρας.

Δημοσίευση στα Social Media